|
It is currently 30 Nov 2009, 21:07
|
View unanswered posts | View active topics
| Welcome |
|
|
Dragi posetioče, čitanje foruma je svima dostupno, ali da bi ste pisali, morate se učlaniti. |
 |
|
 |
|
| Author |
Message |
|
brando5
|
Post subject: Šta mislite o festivalu DADRAS u Subotici? Posted: 05 Aug 2009, 21:09 |
|
|
Kakva su vam iskustva sa tog Festa?
|
|
|
|
 |
|
brando5
|
Post subject: Posted: 06 Aug 2009, 11:22 |
|
Branko wrote: Šarolika. Zvali su nas na taj festival više puta, ali organizatori (Cvijetin i Štef), bar se meni čini, više naginju da taj festival bude razlog za dobijanje sredstava. Tako da je u početku pobeđivala predstava domaćina, a kasnije predstave iz sredina koje su organizatorima značile nešto. Radi se dakle o festivalu koji najviše znači domaćinima ili o koncepciji festivala gde se mi baš ne uklapamo. Nekoliko puta smo učestvovali i nismo uspeli da osvojimo ništa sem trećeg mesta, čak ni sa predstavom koja je bila pobednik u Trebinju. Neki plus tom festivalu je bilo to što je njemu prisustvovao selektor za "Barski ljetopis" pa se mogla predstava plasirati i tamo. 
Mi smo završili sa njima. Nikad više. Nisu u stanju ni smještaj da obezbijede!
Akordov teatar za mlade nije za takve smotre bez publike i reklame!
|
|
|
|
 |
|
brando5
|
Post subject: Posted: 06 Aug 2009, 21:43 |
|
Branko wrote: Kad smo mi bili sa Ševom, onda je bio Koprivica iz Podgorice i Nikšićani. To je bilo 2005. ili 2006. godine. Jeste li vi bili ti Nikšićani? 
Da, jesmo!
Ja sam onaj što vam je od srca čestitao. Vaša "Ševa" je bila sjajna i ova Trebinjska joj nije ni do koljena!
Pozdrav za ekipu iz predstave!
|
|
|
|
 |
|
brando5
|
Post subject: Posted: 07 Aug 2009, 09:21 |
|
Branko wrote: Pozdrav i za tebe. Mi smo onda i razmenili brojeve, ali eto ne dođe do saradnje. Šta ćeš? Pare. 
Što ne znači da nećemo sarađivati! Naš mail je akord.teatar@gmail.com!
|
|
|
|
 |
|
Branko
|
Post subject: Posted: 07 Aug 2009, 12:13 |
| ModTeam |
 |
Joined: 13 Jan 2008, 15:07 Posts: 6040 Location: tu iza ćoška
|
Bilo bi odlično.  Kaži mi šta pripremate za narednu sezonu?
_________________ Ars longa, vita brevis
|
|
|
|
 |
|
brando5
|
Post subject: Posted: 07 Aug 2009, 14:28 |
|
Branko wrote: Bilo bi odlično.  Kaži mi šta pripremate za narednu sezonu?
Ne bih o tome javno! Bar zasad.
Volio bih da se čujemo ili razmijenimo na mailu ideje.
Tražim dobru komediju. A dramu sam već odabrao!
|
|
|
|
 |
|
brando5
|
Post subject: Posted: 07 Aug 2009, 14:33 |
|
brando5 wrote: Branko wrote: Bilo bi odlično.  Kaži mi šta pripremate za narednu sezonu? Ne bih o tome javno! Bar zasad. Volio bih da se čujemo ili razmijenimo na mailu ideje. Tražim dobru komediju. A dramu sam već odabrao!
evo insert iz naše nagrađene predstave "žuti kombi i divlje guske [youtube] http://www.youtube.com/watch?v=DNQT-OQjP2M[/youtube]
sve o Akordov teatru za mlade na blogu : http://teatar_akord.bloger.hr/
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum
|
|