|
It is currently 27 Dec 2009, 01:21
|
View unanswered posts | View active topics
| Welcome |
|
|
Dragi posetioče, čitanje foruma je svima dostupno, ali da bi ste pisali, morate se učlaniti. |
 |
|
 |
|
| Author |
Message |
|
Branko
|
Post subject: Posted: 10 Jun 2009, 12:23 |
| ModTeam |
 |
Joined: 13 Jan 2008, 15:07 Posts: 6328 Location: tu iza ćoška
|
Nije problem što je probala, već što je uspelo...  Georginina ljubomora je živ dokaz. 
_________________ Ars longa, vita brevis
|
|
|
|
 |
|
georgina
|
Post subject: Posted: 10 Jun 2009, 23:36 |
|
Quote: Georgina,sestro slatka,šestar mi više ne treba!Upotrbi neko ubojitije oružje na režiseru cele priče,ja sam samo probala da glumim A ne,ne ne ubivam ja sas šestar,on je namenjen za druge stvari Quote: Georginina ljubomora je živ dokaz. Very Happy A ti si Quote: Obesila bi me ispred gradske kuće za primer
Šta gradske kuće? Na tornju ćeš ti meni visiti,sa sve kistom u ruci 
|
|
|
|
 |
|
Upravnik
|
Post subject: Posted: 19 Jun 2009, 12:38 |
| Site Admin |
 |
|
|
Obaveštavam sve članove, one u zemlji i one u rasejanju, punoletne i maloletne, prijatelje i ''prijatelje'', donatore i finansijere, da će se redovna Skupština Kamerne scene održati dana 02.07.2009. godine (četvrtak) u 20:00 časova u klubu pozorišta, ul. Poštanska 4, te vas pozivam da svojim prisustvom date doprinos radu Skupštine.
Za Skupštinu se predlaže sledeći dnevni red: 1. Izveštaj o radu Kamerne scene u sezoni 2008/2009 i plan rada za sezonu 2009/2010 2. Finansijski izveštaj za sezonu 2008/2009 3. Razrešenje dosadašnjeg upravnika i Upravnog odbora zbog isteka mandata 4. Imenovanje upravnika i Upravnog odbora za naredni period od četiri godine 5. Razno
|
|
|
|
 |
|
Tanja
|
Post subject: Posted: 19 Jun 2009, 13:01 |
|
"....Računajte na nas.." 
|
|
|
|
 |
|
aleksey
|
Post subject: Posted: 19 Jun 2009, 13:39 |
| ModTeam |
 |
|
Upravnik wrote: članove, ..., punoletne i maloletne, prijatelje i ''prijatelje'', donatore i finansijere...
Ne znam gde mene ubrajaš (najviše bih voleo u ono "maloletne")  , ali poziv svakako prihvatam...
_________________ A winner always knows where he's going. A champion never forgets where he's from.
|
|
|
|
 |
|
Upravnik
|
Post subject: Posted: 19 Jun 2009, 22:15 |
| Site Admin |
 |
|
aleksey wrote: Upravnik wrote: članove, ..., punoletne i maloletne, prijatelje i ''prijatelje'', donatore i finansijere... Ne znam gde mene ubrajaš (najviše bih voleo u ono "maloletne")  , ali poziv svakako prihvatam... Mnogo što šta bi ti vol'o, al' neće da može. Branko wrote: Ti si maskota!
A tek će da bidne! 
|
|
|
|
 |
|
Ivana Milosevic
|
Post subject: Re: Vesti Posted: 17 Sep 2009, 23:56 |
|
Ja se izvinjavam sto upadam ovako posle sto godina!  mnogo ste se prosirili,ne mogu da pohvatam sta ste sve pisali... Ok,to je zato sto nisam bila redovna i nisam pazila na casovima,al ja sad imam debeo razlog sto vam ulecem i prekidam razmenu misli. Daklem,ni sama nisam znala kakvo blago posedujem svih ovih godina!!! Moj dragi mi tata je nekada bio,blago receno,manijak za video kamere i snimanje raznoraznih interesantnih i neinteresantnih situacija(ima i danas takvih manijaka,al moj tata je bio bezopasan),pa je tako snimio i premijeru KRALJEVSKOG FESTIVALA!!!!!!JEEEEEEEE!!! Mislim da je to jedina decija predstava koja nije dokumentovana nikako.Branko i ja smo to spominjali kad smo se poslednji put videli(pre sto godina). Nije snimljena cela predstava i snimak je vrlo amaterski(ako tata procita ovo,samnom je gotovo!!!),ali moze da prodje!!! U subotu dolazim na kratko u Sentu,pa cu pokusati nekom da doturim kopiju.Ako ne stignem ja da vam donesem,donece vam Goran. I,obecavam da cu se ubuduce truditi da pratim sve novosti na forumu,a trudicu se i da se ukljucim. Ljubim vas puno sve!! Hoce li nekog biti u klubu u subotu uvece,ako stignem da svratim?
|
|
|
|
 |
|
Branko
|
Post subject: Re: Vesti Posted: 18 Sep 2009, 09:19 |
| ModTeam |
 |
Joined: 13 Jan 2008, 15:07 Posts: 6328 Location: tu iza ćoška
|
Super! Imamo u petak uveče premijeru u novootvorenom pozorištu (i posle žurku u klubu), možeš li tada da dođeš? Ako ne zvrcni me na mobilni i ja ću doći u klub u subotu! Lepo što si se vratila! 
_________________ Ars longa, vita brevis
|
|
|
|
 |
|
aleksey
|
Post subject: Re: Vesti Posted: 30 Oct 2009, 15:53 |
| ModTeam |
 |
|
Pa, na primer, oko duše... Nemo' odma' da budeš perverznjak, pa da misliš da te neko proziva zbog "onog"... 
_________________ A winner always knows where he's going. A champion never forgets where he's from.
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum
|
|