|
It is currently 30 Nov 2009, 21:10
|
View unanswered posts | View active topics
| Welcome |
|
|
Dragi posetioče, čitanje foruma je svima dostupno, ali da bi ste pisali, morate se učlaniti. |
 |
|
 |
|
| Author |
Message |
|
Tanja
|
Post subject: Posted: 31 Jul 2009, 11:30 |
|
Vidiš, doći ćete vi svi na moje, tj. na dijetu 
|
|
|
|
 |
|
Branko
|
Post subject: Posted: 31 Jul 2009, 12:12 |
| ModTeam |
 |
Joined: 13 Jan 2008, 15:07 Posts: 6040 Location: tu iza ćoška
|
|
U Trebinju se desilo "čudo". Pobedila je "Da li je to bila ševa?" (po mojoj adaptaciji) i to tako da nijedan glumac, a ni režiser te predstave nisu dobili nagradu. Sećate se naše Ševe? Zamislite tu predstavu da bude najbolja a da glumci, a ni režiser nisu najbolji. Strava! Naj režiser je Grujić, najglumica Biljana iz Crvenke i najglumac iz Crne Gore... Postiraću članak uskoro.
_________________ Ars longa, vita brevis
|
|
|
|
 |
|
Tanja
|
Post subject: Posted: 31 Jul 2009, 14:43 |
|
Pa Branko, čestitam! 
|
|
|
|
 |
|
Branko
|
Post subject: Posted: 31 Jul 2009, 15:33 |
| ModTeam |
 |
|
|
Šta meni čestitaš? Ko zna šta je od te adaptacije uzeto.
|
|
|
|
 |
|
Upravnik
|
Post subject: Posted: 31 Jul 2009, 22:14 |
| Site Admin |
 |
|
Izuzimajući Zlatnu masku za glumu (Biljana Lesi) i Zlatnu masku za sceografiju i režiju (Cvika iz Kovina i Jovan Grujić), Srbija je dobila, ne želeći da umanjujem vrednost ostalih nagrada, samo mrvice. Tako je to kad Srbiju ove godine nije predstavljala najbolja predstava.
Malo je diskutabilno da najbolja predstava (''Ševa'') ne dobije ni jednu nagradu koja predstavu čini najboljom. Mislim na reditelja i glumce. Takođe mi nikad nije bilo jasno da predstava koju režira najbolji reditelj nije najbolja.
Ono što nije diskutabilno je Zlatna maska Biljani Lesi za glumu i ja joj od srca čestitam. 
_________________ When you have to kill a man it costs nothing to be polite
|
|
|
|
 |
|
Branko
|
Post subject: Posted: 31 Jul 2009, 22:42 |
| ModTeam |
 |
|
|
Da, Biljana je to zaslužila...
|
|
|
|
 |
|
Mica
|
Post subject: Posted: 11 Aug 2009, 21:20 |
|
Upravnik wrote: Verovatno znate da je u toku Festival festivala u Trebinju, a na njemu je, između ostalih, nastupio i domaćin, Gradsko pozorište iz Trebinja sa predstavom ''Ševa ili slavuj'' u režiji Željka Miloševića, a po tekstu ''Da li je to bila ševa'' Efraima Kišona. Pa tako, posle odigrane predstave i razgovora o istoj, u jednom momentu dešava se sledeće: Quote: Slobodan Radović, reditelj iz Beograda i voditelj okruglog stola pitao je Željka Miloševića zašto je Darko Kurtović igrao dva lika, a režiser je odgovorio: "Glumaca malo, a plata još manje" i još je dodao kako mu je prvobitna namjera bila da umjesto pet glumaca predstavu iznesu četiri glumca.
Kod nas pare nisu problem. Para nema.
_________________ Srednji je prednji, ako iza njega ima pozadi.
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum
|
|