It is currently 30 Nov 2009, 20:57

All times are UTC + 2 hours

Welcome
Dragi posetioče, čitanje foruma je svima dostupno, ali da bi ste pisali, morate se učlaniti.

Page 16 of 20 [ 294 posts ]  Go to page Previous  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 07 Jul 2009, 09:14 
ModTeam

Dule, od srca ti čestitam!!! :tappss

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07 Jul 2009, 11:56 

Čestitam svima,a posebno MILICI NJEGOVAN :) !!!!!
:flw

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07 Jul 2009, 13:56 

*frajla* wrote:
Dule, od srca ti čestitam!!! :tappss

Hvala Mela, takođe!!! :ljjub

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07 Jul 2009, 16:54 
Site Admin

Kao i uvek, sa zakašnjenjem:

PRIDRUŽUJEM SE ČESTITKAMA!

Image

Post subject:
PostPosted: 07 Jul 2009, 20:46 

Školski :tappss Čestitam.

Post subject:
PostPosted: 07 Jul 2009, 20:52 

georgina wrote:
Čestitam svima,a posebno MILICI NJEGOVAN :) !!!!!
:flw

Glavno da si se ti meni, Georgina, sestro moja slatka, javila. Da prostiš, zajeba me ta Milica Njegovan. A ja se tol'ko trudila i trudila, kad ono... trt, ona odnese nagradu :wall

Post subject:
PostPosted: 08 Jul 2009, 12:11 

Tako ti i treba,kad nisi skoncentrisana :) Večito razmišljaš o keksu. viršlama i ostalom. Prisustvuj nekad,pa možda i osvojiš nešto :D :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13 Jul 2009, 10:38 
Site Admin

Upravo sam zvanično obavešten od strane g. Đorđa Vučinića, direktora Kulturnog centra iz Trebinja, o onome što smo već danima znali, da smo, zbog toga što u predstavi ''Cincari ili Korešpodencija'' imamo jednog profesionalnog glumca, a kako njihov pravilnik to ne dozvoljava, eliminisani sa Festivala festivala u Trebinju.
Po rečima Đorđa Vučinića, Savet festivala je samo ispoštovao pravilnik i postupio prema njemu. Čak šta više, eliminisana je i predstava ''Gospođa ministarka'' u režiji Dragana Koprivice, iz Crne Gore, jer u svojim redovima isto ima profesionalnog glumca.
Takođe, ono što je indikativno je, da se neko vrlo potrudio da dobro obavesti sve one koji odlučuju o učešću na Festivalu, da imamo profesionalnog glumca, tako da su Dimitrije Jovanović, Slobodan Vujović, dotični Đorđe Vučinić (koji su članovi Saveta festivala), kao i Aleksandar Volić, unapred znali da mi nećemo igrati u Trebinju, naravno, ukoliko se plasiramo, a nama niko ništa nije rekao.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13 Jul 2009, 10:50 
ModTeam

U redu - ljudi su samo ispoštovali pravilnik.

...neka ovo bude na čast svim onim "dušebrižnicima" koji su se potrudili da obaveste taj Savet o tome da mi imamo u našim redovima i profesionalnog glumca i pre nego što smo se plasirali u Trebinje.
Ne zaslužuju više ni jedno slovo na ovom forumu... a temu "naši prijatelji" bi, definitivno, trebalo malo ažurirati... 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13 Jul 2009, 11:43 
Site Admin

Znaš kako je... postoje prijatelji i ''prijatelji''. 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13 Jul 2009, 12:44 
ModTeam

Nema veze, mi smo uradili ono što smo nameravali. Napravili smo dobru predstavu i došli do Kule. Da nam je neko to ponudio pre premijere oberučke bi prihvatili. Normalno da ostaje žal za Trebinjem, ali mogli smo računati na to da će svi i oni koji nas tapšu po ramenima i oni koji su oklevetani i oni koji se kunu u nas raditi na tome da ne odemo u Trebinje. To smo znali i pre početka zonske smotre. :wink:

Pade mi na pamet jedna rečenica Igora Mandića, a koja najbolje oslikava ono što se dešavalo u vezi sa ovom predstavom: "Umetnost je stvar dogovora." :evil:

Post subject:
PostPosted: 13 Jul 2009, 16:26 
Site Admin

Savršeno tačno. Uopšte ne treba da se opterećujemo dokazanom malicioznošću mnogih nama nominalno bliskih i čistoj teatarskoj umetnosti tako deklarativno naklonjenih osoba. Ansambl je napravio jednu sasvim pristojnu predstavu, plasirao se na referentnu smotru amaterskog pozorišnog stvaralaštva koja - uprkos mnogim objektivno postojećim nedorečenostima - i nadalje predstavlja svojevrsnu potvrdu kvalitativnog nivoa ansambla, te priuštio niz prijatnih trenutaka kako svojim članovima tako i brojnoj publici.

Stoga - ne klonimo duhom. Nemamo čega da se stidimo, dapače. Biće još prilika za nastupe u Trebinju - samo da je nama zdravlja i ljubavi spram teatra. :wink:

Post subject:
PostPosted: 13 Jul 2009, 20:12 

*frajla* wrote:
U redu - ljudi su samo ispoštovali pravilnik.

...neka ovo bude na čast svim onim "dušebrižnicima" koji su se potrudili da obaveste taj Savet o tome da mi imamo u našim redovima i profesionalnog glumca i pre nego što smo se plasirali u Trebinje.
Ne zaslužuju više ni jedno slovo na ovom forumu... a temu "naši prijatelji" bi, definitivno, trebalo malo ažurirati... 8)

Znaš, frajlice, onu narodnu: "Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane". Razumemo se, savršeno. :wink:

Post subject:
PostPosted: 13 Jul 2009, 21:39 
Site Admin

Slatko sam se smejao ''dušebrižnicima'' i ''spasiteljima'' Trebinjskog festivala, koji su se zdušno upinjali da telefonom, kome god su mogli, objasne da Senta ima profesionalnog glumca u svojim redovima, te da bi Trebinjski festival propao da se Senta, ako se plasira na jedno od prva dva mesta u Kulu, pojavi na festivalu. A da ne govorim kako su se tek telefonske žice, na relaciji Srbija (da ne specificiram grad ili gradove) - Trebinje, usijale posle odluke žirija, još te, subotnje, večeri.
Međutim, tolika ''briga'' za festival i nije bila potrebna, jer je Savet dotičnog festivala još pre nego je Kula i počela, doneo odluku, znajući već za ''slučaj Senta'' da se pravilnik Festivala festivala mora poštovati. Znači, već tada je Senta, ukoliko bi se plasira, bila eliminisana iz konkurencije. No, o tome nas niko nije obavestio. Perjanice obaveštavanja Saveta festivala o ''slučaju Senta'' su bili Sloba Vujović i Dimitrije Jovanović, pogotovo ovaj prvi. Naravno, obojica su samo tražili da se poštuje Pravilnik festivala i da tu nema ničega ličnog.
I na kraju, nemamo ni za čim da žalimo, jer sve što smo radili, radili smo svesno. Konačno, mi smo druga amaterska predstava, po nekima i prva, u Srbiji ove sezone. Kako ono kažu: Malo li je?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13 Jul 2009, 22:08 
ModTeam

Prvo amatersko pozorište koje je radilo Korešpodenciju. I ovo je veoma uspešn sezona. Samo mi je žao što nismo znali da ne možemo ići u Trebinje, a svi oko nas su znali. :?

Page 16 of 20 [ 294 posts ]  Go to page Previous  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Next

All times are UTC + 2 hours