|
It is currently 27 Dec 2009, 01:21
|
View unanswered posts | View active topics
| Welcome |
|
|
Dragi posetioče, čitanje foruma je svima dostupno, ali da bi ste pisali, morate se učlaniti. |
 |
|
 |
|
|
Branko
|
Post subject: Posted: 18 Jun 2009, 16:21 |
| ModTeam |
 |
Joined: 13 Jan 2008, 15:07 Posts: 6328 Location: tu iza ćoška
|
|
Meni je zbog Jovana zanimljiv Kovin, a zbog teksta Bogatić. Može biti zanimljiva i Palanka na otvaranju. Kako nema Valjeva i Požarevca?
_________________ Ars longa, vita brevis
|
|
|
|
 |
|
Upravnik
|
Post subject: Posted: 18 Jun 2009, 23:27 |
| Site Admin |
 |
|
*frajla* wrote: Upravnik wrote: Ovaj put me ne interesuju ni koncerti, ni nastupi, jer nećemo biti pitani o terminu igranja. Odrediće nam ga, a mi se moramo snalaziti.  ...napisa tada... Upravnik wrote: Bio sam vrlo, iznenađen kad sam bio pozvan i obavešten da igramo na festivalu u Kuli i čak mi je ostavljena mogućnost da biram termin od tri ponuđena.: ..napisa sada... Bolje da (pre)ćutim... 
S obzirom da me gospođica Frajlica provocira, a nema pojma o čemu se radi, te radi pravovaljanog informisanja da samo kažem, i time završim, da od ''nećemo biti pitani'' do ''mogućnosti biranja termina'' je urađeno mnoooogoooo, što Frajlica očigledno ne zna.
Trebalo bi pogledati Kovin i Palanku, a ako bude mogućnosti i još neke.
|
|
|
|
 |
|
Upravnik
|
Post subject: Posted: 18 Jun 2009, 23:28 |
| Site Admin |
 |
|
Branko wrote: Kako nema Valjeva i Požarevca?
Koliko znam, Valjevo ove godine nema predstavu, a Požarevac već davno ne učestvuje na festivalima koje organizuje SAS.
|
|
|
|
 |
|
Moćni
|
Post subject: Posted: 30 Jun 2009, 20:34 |
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum
|
|