It is currently 27 Dec 2009, 01:00

All times are UTC + 2 hours

Welcome
Dragi posetioče, čitanje foruma je svima dostupno, ali da bi ste pisali, morate se učlaniti.

Page 12 of 20 [ 294 posts ]  Go to page Previous  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 20  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 17 Jun 2009, 12:31 
ModTeam

frajla wrote:
...i nemam nameru da budem u "stand by" fazi dok se nekome iz saveza ne digne...

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Melkiore, nije valjda da si toliiko "zagorela" da si spala na ove iz Saveza.
Pa još i na njih treba da čekaš!?!?!?!?!

Post subject:
PostPosted: 17 Jun 2009, 12:56 
ModTeam

Khm, khm... Image

Aleksey... zar nisi čuo da "Fairy" čini čuda protiv zagoretina - čak i u hladnoj vodi?! Image

Last edited by *frajla* on 18 Jun 2009, 08:49, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17 Jun 2009, 14:04 
Site Admin

*frajla* wrote:
Pazi kada me apsolutno ne interesuje. :D
...ako neki priprosti tatin sin može da se oragnizuje, pa da za svoju kafanu zakaže svirku dva meseca unapred, valjda i gospoda iz saveza mogu da kažu kada će (i da li će) se održati ta famozna smotra.

Ja koncerte zakazah na osnovu toga što se smotra u Kuli uvek održavala u, otprilike, isto vreme, i nemam nameru da budem u "stand by" fazi dok se nekome iz saveza ne digne (ako to budem čekala - umreću čekajući)...

Sem toga, ja za odlaganje famozne smotre saznah tek 08.06. , a koncerte zakazah mnooooogoooo ranije. Image

Tačka! . :wink:

Vidi, ako te ne interesuje kad igramo, to objasni svojim kolegama kojih još u ovoj predstavim ima dvadeset. :wink: Nije mi samo jasno kako svi znaju da Kula počinje 26. jedino ti ne znaš, a bila si u klubu kada sam to svima rekao. Nije reč ovde o nekome iz Saveza, nego se radi o tvojim kolegama koji zaslužuju bar malo poštovanja.
A to ''mnooooooogooooo'' ranije zakazivanje koncerta mi svi saznasmo tek danas. :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17 Jun 2009, 14:41 
ModTeam

Upravnik wrote:
A to ''mnooooooogooooo'' ranije zakazivanje koncerta mi svi saznasmo tek danas.

Vidim ja U(s)pravniče da si ti totalno neobavešten. :shock:

A što opet znači da imaš sve preduslove da, kad-tad, budeš čak i Predsednik države... (nadam se da neću poživeti do tada) :twisted:

Post subject:
PostPosted: 17 Jun 2009, 15:03 
ModTeam

frajla wrote:
Aleksey... zar nisi čuo da "Fairy" čini čuda protiv zagoretina - čak i u hladnoj vodi?!

Ovo za "Fairy" ne znam. Što se hladne vode tiče - nema frke, samo ako je partner za skidanje zagorelosti pravi... :)

Na moju sreću, ja sam od onih "klasičara", koji protiv zagorelosti koristi STARE i KLASIČNE metode. Ništa hemija...

Post subject:
PostPosted: 18 Jun 2009, 08:44 
ModTeam

Upravnik wrote:
Vidi, ako te ne interesuje kad igramo, to objasni svojim kolegama kojih još u ovoj predstavim ima dvadeset. :wink: Nije mi samo jasno kako svi znaju da Kula počinje 26. jedino ti ne znaš, a bila si u klubu kada sam to svima rekao. Nije reč ovde o nekome iz Saveza, nego se radi o tvojim kolegama koji zaslužuju bar malo poštovanja.
A to ''mnooooooogooooo'' ranije zakazivanje koncerta mi svi saznasmo tek danas. :wink:

Basariću, zaista nemam nameru da se ubeđujem s tobom... :roll:
Poslednje što ja čuh iz tvojih usta, a da je vezano za Kulu, beše to da se ne zna kada će se festival održati.

Što se tiče poštovanja prema kolegama, njih ne mešaj u ovo - pre samo nekoliko meseci si meni zamerao da izigravam njihovog advokata, a sada si se ti bez dvoumljenja prihvatio te uloge.
Ovo je između tebe i mene - prepiska oko loše organizacije. :wink:

...I naravno da gospoda iz saveza imaju veze sa svim ovim - ne bi me iznenadilo da jave da će se Republićka smotra amaterskih pozorišta Srbije, koja su se plasirala ove sezone, održati 2012, a da će se ove 2009. godine održati smotra 2010. ...

Samo kažem da ne shvatam zašto ti moji koncerti predstavljaju toliki problem, pošto si pojedincima mogao bez prigovora da izlađeš u susret, a dobro znaš da ja svirke otkazujem kad god mogu (kao što je bio slučaj kada smo igrali u Crvenki)...

No, da ne dužim...

Vidi ovako - ja imam zakazane svirke 27.06. (tu još nekako i mogu da otkažem) i 03.07. (tu nema teorije da otkažem, pa makar se i nebo srušilo!), pa ti vidi šta ćeš... Organizuj, kombinuj... Na kraju krajeva, zbog ovakvih stvari i jesi Upravnik. :wink:

P.S.: Uskoro ću ti dostaviti spisak svih zakazanih koncerata do kraja septembra - da ne kažeš da nisi obavešten. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18 Jun 2009, 09:36 
Site Admin

Imaš sreće više nego pameti (tako se kaže). A baš sam želeo da se poklopi igranje u Kuli sa tvojim koncertom, pa da onda vidim tvoje ''samopouzdanje''.
A što se tiče advokata, ne pada mi na pamet da zastupam bilo čije stavove, samo pokušavam da ti objasnim da pre koncerata i bilo kakvih sličnih aktivnosti ima nešto što se zove drugarstvo.
I još jedna napomena. Do sada sam uvek balansirao između drugih obaveza i Mikine prilagođavao drugima. Vreme je da se to promeni. A i promeniće se.

U Kuli igramo 01.07. 2009. godine, (ova godina je zbog Mele, da ne pobrka), sreda, u 20:00 časova.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18 Jun 2009, 10:49 
ModTeam

Ne bih rekla da ovo ima bilo kakve veze sa srećom i pameću... Tvoja želja da se poklope termini koncerta i igranja predstave se, očigledno, nisu dopali "nekom tamo gore". Image

Inače, očito ti nedostaje nekoliko lekcija o drugarstvu - za početak je dovoljno da znaš da drugarima nikada ne bi trebao da priželjkuješ nešto loše jer bi se mogao iznenaditi količinom samopouzdanja koju poseduju... :wink:

Sem toga, imaj na umu da neko od tih "sličnih aktivnosti" znatno dopunjuje svoj kućni budžet...

Ne predstavlja meni problem da otkažem svirku (to sam dokazala u više navrata) za koju ne uzmem unapred honorar, ali koncert koji naplatim unapred ne mogu i ne želim da otkazujem. Nadam se da to možeš (a prevashodno - da hoćeš) da razumeš. :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18 Jun 2009, 11:06 
Site Admin

Ne draga, niko ''tamo gore'' nije intervenisao. Bio sam vrlo, iznenađen kad sam bio pozvan i obavešten da igramo na festivalu u Kuli i čak mi je ostavljena mogućnost da biram termin od tri ponuđena.
No, sve ovo sad nije više važno. Bespredmetno je govoriti ''šta bi bilo, kad bi bilo'' pošto se sve dobro završilo. :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18 Jun 2009, 11:42 
Site Admin

Obaveštavamo Vas da je Savet 51. Festivala amaterskih pozorišta Srbije u Kuli, na sednici održanoj 17. juna 2009. g. u Beogradu, utvrdio spisak učesnika, tj. program ovogodišnjeg Festivala, koji će se održati od 26. juna do 4. jula 2009. godine.

1. Gradsko pozorište Palanka, Smederevska Palanka
Miloš Nikolić: „Atentat“
Režija: Miroslav Jozić

2. Trsteničko pozorište, Trstenik
Dušan Kovačević: „Profesionalac“ Tužna komedija po Luki
Režija: Fuad Tabučić

3. Surdulički kulturni centar
Pozorište „Barja“
Ljubomir Simović: „Putujuće pozorište Šopalović“
Režija: Dragan Stanković

4. Amatersko pozorište „Janko Veselinović“, Bogatić
Dušan Spasojević: „Odumiranje“
Režija: Vladimir Milojević

5. Amatersko pozorište Kovin
Žan Batist Poklen Molijer: „Žorž Danden“
Režija: Jovan Grujić

6. Kamerna scena „Miroslav Antić“, Senta
Borislav Pekić: „Cincari ili korešpodencija“
Režija: Dragan Ostojić

7. Dom kulture Crvenka
Pozorište „Stevan Sremac“
Dubravka Ugrešić: „Štefica Cvek u raljama života“
Režija: Milan Beleginjanin

8. Mali amaterski teatar Obrenovac
Siniša Kovačević: „Srpska drama“
Režija: Vladimir Andrić

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18 Jun 2009, 13:16 
Site Admin

Quote:
Evo i rasporeda igranja:

PROGRAM 51. REPUBLIČKOG FESTIVALA AMATERSKIH
POZORIŠTA SRBIJE, Kula 26.06. – 4.07. 2009. godine

Petak, 26. juni
Dom kulture, Pozorište «Stevan Sremac» Crvenka
Dubravka Ugrešić «Štefica Cvek u raljama života»
Režija: Milan Belegišanin

Subota, 27.juni
Amatersko pozorište «Janko Veselinović» Bogatić
Dušan Spasojević «Odumiranje»
Režija: Vladimir Milivojević

Nedelja, 28. juni
Amatersko pozorište Kovin
Žan Batist Poklen Molijer «Žorž Danden»
Režija: Jovan Grujić

Ponedeljak, 29. juni
Gradsko pozorište Palanka
Miloš Nikolić «Atentat»
Režija: Miroslav Jozić

Utorak, 30. juni
Surdulički kulturni centar
Pozorište «Barija» Surdulica
Ljubomir Simović «Putujuće pozorište Šopalović»
Režija: Dragan Stanković

Sreda, 01. juli
Kamerna scena «Miroslav Antić» Senta
Borislav Pekić «Cincari ili korešpodencija»
Režija: Dragan Ostojić

Četvrtak, 02. juli
Trsteničko pozorište Trstenik
Dušan Kovačević «Profesionalac» (Tužna komedija o Luki)
Režija: Fuad Tabučić

Petak, 03. juli
Mali amaterski teatar Obrenovac
Siniša Kovačević «Srpska drama»
Režija: Vladimir Andrić

Subota, 04. juli
Saopštenje rezultata Festivala i gostujuća predstava

Predstave se igraju u sali Kulturnog centra u Kuli u 20:00 časova.

Mogli bi da gledamo neke predstave. 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18 Jun 2009, 13:39 
ModTeam

Upravnik wrote:
Ovaj put me ne interesuju ni koncerti, ni nastupi, jer nećemo biti pitani o terminu igranja. Odrediće nam ga, a mi se moramo snalaziti. :evil:

...napisa tada...

Upravnik wrote:
Bio sam vrlo, iznenađen kad sam bio pozvan i obavešten da igramo na festivalu u Kuli i čak mi je ostavljena mogućnost da biram termin od tri ponuđena.:

..napisa sada...

Bolje da (pre)ćutim... :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18 Jun 2009, 14:11 

Upravnik wrote:

Mogli bi da gledamo neke predstave. 8)

Šta predlažete?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18 Jun 2009, 14:24 
ModTeam

*frajla* wrote:
Upravnik wrote:
Ovaj put me ne interesuju ni koncerti, ni nastupi, jer nećemo biti pitani o terminu igranja. Odrediće nam ga, a mi se moramo snalaziti. :evil:

...napisa tada...

Upravnik wrote:
Bio sam vrlo, iznenađen kad sam bio pozvan i obavešten da igramo na festivalu u Kuli i čak mi je ostavljena mogućnost da biram termin od tri ponuđena.:

..napisa sada...

E, vala, Frajla, nemoj da preteruješ... Upravnik očigledno nije računao na to da ćeš se sećati šta je on napisao "tada"? :twisted:

Upravnik wrote:
Do sada sam uvek balansirao između drugih obaveza i Mikine prilagođavao drugima. Vreme je da se to promeni. A i promeniće se.

Obećavaš :lol: ili pretiš :cry: ?

Tanja wrote:
Šta predlažete?

U vezi gledanja predstava ili onako... uopšte? :twisted:

Post subject:
PostPosted: 18 Jun 2009, 15:01 

Ne stvarno, šta je s tobom Aleksa? :shock: Pa, šta predlažete da idemo da gldamo, naravno... 8) da si neki, ti bi nam se pridružio... :hayho

Profile  

Page 12 of 20 [ 294 posts ]  Go to page Previous  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 20  Next

All times are UTC + 2 hours