It is currently 30 Nov 2009, 21:12

All times are UTC + 2 hours

Welcome
Dragi posetioče, čitanje foruma je svima dostupno, ali da bi ste pisali, morate se učlaniti.

Page 1 of 7 [ 92 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Next
Author Message
 Post subject: Primedbe
PostPosted: 14 Jan 2008, 10:28 
ModTeam

O, debeli Manitu! Mogu li avatari da budu malo veći i može li se otvoriti još jedna tema "Čestitke" ili slično gde bi čestitali nekom nešto, premijere, rođendane, nove godine itd.

Post subject:
PostPosted: 15 Jan 2008, 16:41 
ModTeam

Mislim, stvarno, U(s)pravniče, nema smisla.... Avatar mora da bude mali, malecki... Reši to što pre. :x

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15 Jan 2008, 19:40 
Site Admin

Naravno da sve može. Stavljajte nove teme, pišite, opustite se. 8) Što se tiče avatara, povećaćemo ih. :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15 Jan 2008, 19:42 
ModTeam

A gde nam je Masni? Dva dana ne odgovara na PM. Da se nije negde upihtijao? :twisted:

Post subject:
PostPosted: 15 Jan 2008, 20:11 
Site Admin

Izgleda da trenutno pokušava da izigrava Bila Gejtsa - potajno se zavuče i babri po „engine”-u foruma onako neregistrovan, umesto da „skine” web-stranu, obavi potrebne izmene, pa je onda iznova postavi na web! :!:

Najozbiljnije - dragi Upravniče, potpuno je na mestu Vaše nastojanje da popravite one stvari na forumu koje zaista iziskuju popravku. Očevidno je da ste neke stvari već uradili - smanjili ste te nepotrebno obimne maske - zaštitne znakove foruma na njegovoj glavnoj strani, vidim da ste babrili i po komandama, ali zaista nije dobro što to radite u vreme kada je sajt operativan - evo, i meni i Branku se dogodilo da smo ulogovani, postiramo ono što smatramo da treba, „klikamo” na legendarni taster „pošalji” - i KVRC! Dobijemo poruku da ta strane ne postoji! Odemo nazad na glavnu - tamo je pak crno na belom naznačeno da je post istavljen! Odemo ponovo na odnosnu stranicu - tamo je pak dupli post! da pokušamo da ga editujemo ili izbrišemo - funkcija „edit” odjednom - ne postoji, premda je 40 sekundi ranije bila tamo, itd.

Zaista je potpuno u redu da vršite sve potrbne i željene modifikacije, ali nije u redu da to činite bez poruke da je izmena sajta u toku. Verujte, uz jednu majušnu ikonicu, ili neki drugi oblik pismenog upozorenja, stvari bi po korisnike bile mnogo jednostavnije i manje iznurujuće. :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15 Jan 2008, 20:48 
Site Admin

Evo našeg ''pametnog'' Bibliotekara koji po običaju lupa. 8) Da je malo upoznat sa stanjem znao bi da host na kome je ''okačen'' naš forum trenutno ima problema o čemu sam emailom obavešten. Popravka je u toku. :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15 Jan 2008, 21:57 
ModTeam

Upravnik wrote:
Naravno da sve može. Stavljajte nove teme, pišite, opustite se. 8) Što se tiče avatara, povećaćemo ih. :wink:

Kako li se udenu ispred mene?

Post subject:
PostPosted: 15 Jan 2008, 22:02 
Site Admin

Pa napisah da je bilo problema sa domaćinom foruma i verovatno je to bio razlog. Izgleda da je sad sve u redu. :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15 Jan 2008, 22:06 
Site Admin

Zaista, poštovani gospodine Upravniče? Pa prosledite nam ga onda - jednostavno nam ga „forvardirajte”, sa sve adresatom od kojeg ste ga izvoleli primiti! Nije to teško - samo tri klika mišem. Pošaljite mi pismo vajnog administratora sistema koji kontinualno, od 16.32 H nešto petlja po sajtu (ne brinite, imamo dokaze - svaki put kada posetimo ovu stranicu njena nova izmena je deponovana na našem hard-disku u onom obliku kakvom smo ga u datom času videli, u folderu „Temporary Internet Files”!).

Budući da i ja kao neki šugavi administrator sajta imam odlične pomoćnike, profesionalne wb-administratore trenutno locirane u Ruskoj Federaciji (među najboljima su na svetu!) obećavam da će za ciglo pola sata rešiti problem, samo mi dajte uputnicu kome da se obrate.

Ne bih želeo da negiram ili pak unižavam Vaš trud, ali imam slikovni dokaz da je danas u 4 navrata (barem onoliko koliko sam do sada ja ovde navraćao) izmenjena ta legendarna slika na naslovnoj stranici našeg foruma. Prvo je bila veeeeelika, posle manja, pa sa crnim okvirom, pa bez crnog okvira.... Hoćete li da ih sve vidite? Nema problema - prebacio sam ih u moj poseban folder. Istaviću ih i na sajt - sa „Photobucketom” -to nije nikakav problem. Ili možda hoćete da mi kažete da neidentifikovani administrator sistema u nekoj ne znam ni ja kojoj nedođiji samostalno, baš na ovom sajtu MENJA SLIKU na naslovnoj stranici 4 puta uzastopce? Bez Vašeg znanja? I bez Vaše saglasnosti? ta hajte, molim Vas! :!:

Nemojte me pogrešno razumeti - i ja baš kao i Vi želim da ovaj sajt izgleda i funkcioniše primereno. Tu smo i Vi i ja na istom poslu. Ali Vas molim da nas nekolicinu ovde prisutnih, koji i sami imamo administratorska iskustva po ovom čudu od svetski razapete mreže, ne tretirate kao maloumnu guščad, koja je nesposobna da shvati vrhunaravna dela savremene tehnike.

Uostalom - demantujete me. Pošaljite mi samo taj prokleti mejl. Ja ću videti adresu sa koje je poslat - ostalo je moja briga! Rusi će odraditi posao. Ako mogu da rešavaju probleme jednog „WW2 In colors” web-sajta, koji dnevno ima 37000 pogodaka, valjda će biti u stanju da oprave minorni problem na jednom malenom forumu koji tek stiče svoju popularnost... :wink:

I ne brinite - uveravam Vas da mi sarađujemo na zajedničkom dobru! :!:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15 Jan 2008, 22:10 

... i jos smajlija....jos smajlija...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15 Jan 2008, 22:16 
ModTeam

Koje ludilo, pojma nemam šta sam postirao, vraća mi se stalno da tema ili poruka ne postoji. Vidim da je Gorky nešto postirao, dođem na temu, tamo nema njegovog posta. :roll: :roll: :shock: :roll: :roll:

Post subject:
PostPosted: 15 Jan 2008, 22:22 
Site Admin

Bože, kako ovaj Bibliotekar lupeta. :roll: Gromada od čoveka. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16 Jan 2008, 10:06 

Koliko vas poznajem, vidim, znachi chitam, t.j. shvatam ili ne mozda? :O ... da ce ove diskusije kao i mnoge koje slede na ovome forumu biti zanimljivo chitati i uchestvovati u njima.

Ziveli...

:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17 Jan 2008, 22:13 
ModTeam

Koliku količinu i veličinu slika može da podnese naš forum?

Post subject:
PostPosted: 18 Jan 2008, 01:24 
Site Admin

Ne bih znao da ti kažem ovog momenta, proveriću pa ću ti javiti. 8)

Profile  

Page 1 of 7 [ 92 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Next

All times are UTC + 2 hours