|
It is currently 30 Nov 2009, 20:59
|
View unanswered posts | View active topics
| Welcome |
|
|
Dragi posetioče, čitanje foruma je svima dostupno, ali da bi ste pisali, morate se učlaniti. |
 |
|
 |
|
| Author |
Message |
|
Mica
|
Post subject: Posted: 09 Jul 2008, 22:39 |
|
Види... успела сам! 
_________________ Srednji je prednji, ako iza njega ima pozadi.
|
|
|
|
 |
|
Branko
|
Post subject: Posted: 02 Oct 2008, 15:49 |
| ModTeam |
 |
Joined: 13 Jan 2008, 15:07 Posts: 6040 Location: tu iza ćoška
|
|
Kada ćemo dobiti promeniti domen u rs umesto yu?
_________________ Ars longa, vita brevis
|
|
|
|
 |
|
Upravnik
|
Post subject: Posted: 03 Oct 2008, 09:13 |
| Site Admin |
 |
|
|
Upravo se radi na tome. Ima manjih tehničkih problema, jer smo još uvek vezani za SKS, a na TLKK smo, pa se sad to rešava.
|
|
|
|
 |
|
Branko
|
Post subject: Posted: 15 Nov 2008, 19:41 |
| ModTeam |
 |
|
|
Pošto nismo imali bekap, a većina slika je postirana na sajtu slikomat.com s kojim se nešto desilo u međuvremenu, izgubili smo sve slike koje su bile na tom sajtu. Nazdravlje!
|
|
|
|
 |
|
Upravnik
|
Post subject: Posted: 18 Nov 2008, 21:34 |
| Site Admin |
 |
|
|
Domaćin se ne može menjati. Može se kod novog domaćina otvoriti novi forum, ali se stari prenositi ne može.
Freeforums je ponudio jednu novu opciju plaćanja pa ću da vidim da li je u to uključen i bekap.
|
|
|
|
 |
|
Branko
|
Post subject: Posted: 19 Nov 2008, 17:59 |
| ModTeam |
 |
|
|
Što nema ono dole, na početnoj strani, kako je bilo par dana - ko je sve posetio sajt tog dana, koliko ljudi i sl.? To je bilo odlično.
|
|
|
|
 |
|
Upravnik
|
Post subject: Posted: 26 Mar 2009, 10:25 |
| Site Admin |
 |
|
|
Imam jednu molbu za sve članove foruma, te vas molim da se izjasnite.
Od sinoć se forum može čitati samo ako se uloguješ, tj. samo ga članovi mogu čitati.
Ovo iz razloga da bih mogao da kontrolišem sve one koji se pojave na forumu, te da onemogućim tzv. ''botovima'' da ostavljaju poruke. Takođe, ako neko smatra da ima šta interesantno pročitati na našem forumu, neka bude toliko fer i neka se učlani.
U međuvremenu sam dobio od Biblija primedbu da to nije u redu, da ćemo izgubiti nove članove, a da će stari prestati da pišu, eto on će biti prvi koji će to da uradi.
S toga vas molim da se izjasnite. Da li ste da ovako ostane ili da se sve vrati na staro. Biće onako kako većina odluči.
|
|
|
|
 |
|
Tanja
|
Post subject: Posted: 26 Mar 2009, 12:16 |
|
|
meni lično ne smeta da se svaki put logujem...
|
|
|
|
 |
|
aleksey
|
Post subject: Posted: 26 Mar 2009, 13:22 |
| ModTeam |
 |
|
Upravnik wrote: Ovo iz razloga da bih mogao da kontrolišem sve one koji se pojave na forumu...
A voliš da kontrolišeš, ha?
Šalu na stranu, mislim da bi vredelo da svako (dakle, bez članstva i logovanja) može da čita naš forum, jer je forum, između ostalog, i jedan vid reklame i upoznavanja javnosti i svih zaniteresovanih sa našim radom. Šteta bi bilo propustiti da, i na ovakav način, putem slobodnog čitanja foruma, ne upoznamo javnost i potencijalno zainteresovane, ko smo, šta radimo, da li smo nešto postigli za svo ovo vreme i tome slično.
Mislim da nije fer ni od koga tražiti da "blanko" postane član foruma (i time nam ostavi i svoj aktivan mail) bez da taj neko uopšte ima pojma ko smo, šta ima na forumu, da li smo mu zanimljivi, želi li se uopšte družiti sa nama ovakvima i slično. Ne zaboravi da imaš dosta ljudi koji nerado daju svoj važeći i aktivni mail (zbog sprečavanja eventualnog "spamovanja"), bez da prvo ne provere kome ga daju, što mogu tek kad malo "prelistaju" forum i upoznaju nas.
Što se postavljanja poruka tiče, mislim da bi to svakako trebalo da bude ograničeno samo na članove. Tu si u pravu da je, ako već neko hoće da nam se obrati i nešto kaže, red da se prvo i predstavi i postane naš član. Između ostalog, i zbog toga, da bi i mi, na forumu, barem smanjili mogućnost "spamovanja" (sprečiti ga ne možeš, ali ipak – ne znaju baš svi zlonamerni sve mogućnosti i «krivine»).
Pošto se nisam nešto posebno «igrao» sa našim domaćinom (freeforums.com), ne znam da li je tehnički moguće razdvojiti čitanje i pisanje postova, ali za ovakve stvari ste tu Vi, iz «AdminTeam»-a.
_________________ A winner always knows where he's going. A champion never forgets where he's from.
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum
|
|