|
It is currently 27 Dec 2009, 01:15
|
View unanswered posts | View active topics
| Welcome |
|
|
Dragi posetioče, čitanje foruma je svima dostupno, ali da bi ste pisali, morate se učlaniti. |
 |
|
 |
|
| Author |
Message |
|
Branko
|
Post subject: Predstave kojih se rado sećamo Posted: 14 Sep 2009, 11:29 |
| ModTeam |
 |
Joined: 13 Jan 2008, 15:07 Posts: 6328 Location: tu iza ćoška
|
|
Kao glumac uvek ću se rado setiti nekih predstava. Na primer "Ujka Vanje" po liku Astrova iako to nije onaj lik koji sam ja želeo da igram (zbog ideje reditelja), "Umornih" po tome što smo se Bojan i ja u zajedničkim scenama beskrajno blesavili, "Žorža Dandena" po radu na predstavi sa nezaboravnim likovima (recimo Radica) i zezanju Bucka kao direktnog partnera na sceni. Kao režiser jako sam vezan za "Ševu", "Trojanke", "Vernisaž" i još neke. Kao gledalac ću se prisetiti nekih, sviđao mi "San letnje noći" Inđije, "Edmund Kin" Nišlija, "Rodoljupci" Majere, "Jelisavetini ljubavni jadi" i "Vučjak" Kikinđana i setiću se još samo da malo razmislim....
_________________ Ars longa, vita brevis
|
|
|
|
 |
|
Branko
|
Post subject: Re: Predstave kojih se rado sećamo Posted: 14 Sep 2009, 11:31 |
| ModTeam |
 |
|
Da! Voleo sam Lazine "Emigrante" i "Zunzaru", kao i Ristićevu "Antigonu" i "Šiptara". nastaviće se 
|
|
|
|
 |
|
Tanja
|
Post subject: Re: Predstave kojih se rado sećamo Posted: 14 Sep 2009, 13:20 |
|
Kad reče Lazini "Emigranti" interesantno je reći da je to naša jedina predstava koja je imala dva glumca i dva suflera! Za svaki slučaj, što je sigurno-sigurno!  Neću nikad zaboraviti, probe u bivšem "Domu JNA"...
|
|
|
|
 |
|
Branko
|
Post subject: Re: Predstave kojih se rado sećamo Posted: 14 Sep 2009, 14:46 |
| ModTeam |
 |
|
|
Jedino što bih ja uradio na toj predstavi jeste da se prebaci na malu scenu. Imala bi veći efekat.
Sećam se i "Govorne mane" Vajdine. Dobra, tačna predstava.
|
|
|
|
 |
|
Branko
|
Post subject: Re: Predstave kojih se rado sećamo Posted: 14 Sep 2009, 21:49 |
| ModTeam |
 |
|
Odlična! Ne mogu da se setim svih. Odlične su i "Stilske vežbe" Pere Kvrgića i Lele Margetić. Ljubine "Međuigre" sam mnogo voleo. 
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum
|
|