|
It is currently 30 Nov 2009, 21:01
|
View unanswered posts | View active topics
| Welcome |
|
|
Dragi posetioče, čitanje foruma je svima dostupno, ali da bi ste pisali, morate se učlaniti. |
 |
|
 |
|
| Author |
Message |
|
Upravnik
|
Post subject: Počinjemo Posted: 13 Jan 2008, 01:31 |
| Site Admin |
 |
|
|
Dragi prijatelji, mislim da je došlo vreme da malo unapredimo naš sajt koji je jedan od boljih u pozorišnom svetu. Kao što vidite, od sad imamo forum, a onaj chat što smo imali, ukida se. Ovo je korak napred. Molim vas da se vrlo aktivno uključite u rad ovog foruma, da dajete svoje primedbe i predloge kako bi ovaj forum izgledao što bolje.
Slobodno otvarajte nove teme i komentarišite ih. Pozovite vaše prijatelje da nam se pridruže jer ovo neće biti forum samo za članove pozorišta i neće se baviti samo pozorišnim temama.
|
|
|
|
 |
|
Bibliotekar
|
Post subject: Posted: 14 Jan 2008, 01:02 |
| Site Admin |
 |
|
Odlično odrađen posao, dragi moj g. Upravniče - tako treba!
Veoma sam zadovoljan što je ovoga puta „engine” našeg foruma baziran na PNPHPBB2 formatu, gotovo standardnom operativnom sistemu svakog kvalitetnog foruma, te tako ovde zasigurno nećemo imati ma kavih problema vezanih za korišćenje dijakritičkih slovnih znakova i sledstvene konfuzije i nerazumevanja kod korisnika foruma.
Želeći još jednom da Vam odam priznanje na kvalitetno i blagovremeno odrađenom poslu, izražavam svoje uverenje da će ovaj forum predstavljati plodotvorno i nadasve korisno stecište svih sadašnjih, negdašnjih i budućih članova kamerne scene „Miroslav Antić”, kao i omiljeno boravište svih poklonika boginje Talije. 
|
|
|
|
 |
|
Bibliotekar
|
Post subject: Posted: 14 Jan 2008, 01:20 |
| Site Admin |
 |
|
Ta ynate kako je - objektivnost iznad svega!
Oprostićete mi na privremenom odsustvu - evo, javlja mi se mobilnim naša draga Mica... sa poetskim epom o upravo pristigloj „srpskoj” novoj godini!
Moraću da odvojim malo vremena i za nju. Posle ću pak otići do našeg „starog” stecišta da se odjavim, odgovorim na tamošnje postove i takođe uputim sve zainteresovane na ovo novo odredište.
Do narednog susreta - sve najbolje! 
|
|
|
|
 |
|
Upravnik
|
Post subject: Posted: 14 Jan 2008, 01:26 |
| Site Admin |
 |
|
Bibliotekar wrote: Ta ynate kako je - objektivnost iznad svega! ...- evo, javlja mi se mobilnim naša draga Mica... sa poetskim epom o upravo pristigloj „srpskoj” novoj godini!
Zar i vama!? 
|
|
|
|
 |
|
*frajla*
|
Post subject: Posted: 17 Jan 2008, 14:02 |
| ModTeam |
 |
|
I sve poče i završi se Micinim poetskim epom... Eh...
Ovaj topic bi trebao da promeni naziv u "svršetak". 
_________________ "Najveći čovek uvek ostaje dete."
Gete
|
|
|
|
 |
|
Mica
|
Post subject: Posted: 18 Jan 2008, 18:56 |
|
Eh, frajlo, ne znaš ti moje muke, sestro slatka... Džaba sam ja bila onako poetski raspoložena, kad ovaj bibliotekar sve upropasti i uprska  Na moju, tako romantičnu čestitku za srpsku Novu godinu, on mi kratko odgovori "I ja tebi!"  I to bi njegov "svršetak"! Razumeš li sada moje muke, sestro slatka?
|
|
|
|
 |
|
Branko
|
Post subject: Posted: 18 Mar 2009, 13:57 |
| ModTeam |
 |
Joined: 13 Jan 2008, 15:07 Posts: 6040 Location: tu iza ćoška
|
*frajla* wrote: ... Oh... samo još fali natpis "Cirkus je u vašem gradu!!!"... 
I Juliška Tolnai sa bičem u kožnom kompletu... 
_________________ Ars longa, vita brevis
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum
|
|