| Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu |
| Autor |
Poruka |
Upravnik Site Admin

Pridružio: 13 Jan 2008 Poruke: 838
|
Poslao: Čet Feb 07, 2008 2:08 pm Naslov: |
|
|
Njemu su za premijeru preneli sve reflektore i ozvučenje. Ne verujem da bi to i nama radili, a ni prostor nije adekvatan za našu predstavu.
|
|
| Nazad na vrh |
|
 |
maja

Pridružio: 13 Jan 2008 Poruke: 68 Lokacija: Senta
|
Poslao: Čet Feb 07, 2008 4:19 pm Naslov: |
|
|
Ali tamo nema kulisa
Mi ćemo na kraju stvarno zapaliti za Radičević, no videćemo još.
Avaj, što bi rekao naš Bibli, o tome ću misliti sutra. (ovaj drugi deo nije on rekao)
 _________________ Hrabrost je veoma važna. Kao i mišić, i ona jača od upotrebe.
|
|
| Nazad na vrh |
|
 |
*frajla*

Pridružio: 14 Jan 2008 Poruke: 606 Lokacija: Senta
|
Poslao: Čet Feb 07, 2008 7:22 pm Naslov: |
|
|
| *frajla* :: |
Znači, do maja...
 |
Napisah ja...  _________________ "Najveći čovek uvek ostaje dete."
Gete
|
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Branko ModTeam

Pridružio: 13 Jan 2008 Poruke: 2293 Lokacija: tu iza ćoška levo, preko puta pokojne Ikonije
|
Poslao: Čet Feb 07, 2008 7:28 pm Naslov: |
|
|
| maja :: |
Avaj, što bi rekao naš Bibli, o tome ću misliti sutra. (ovaj drugi deo nije on rekao)  |
Da, on ne misli.  _________________ Ars longa, vita brevis
|
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Mica

Pridružio: 16 Jan 2008 Poruke: 368
|
Poslao: Pon Jun 23, 2008 6:59 pm Naslov: |
|
|
| Прође март, прође и април. Дође и јун, а оно, ништа ново. Које су најновије информације?
|
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Moćni

Pridružio: 18 Jan 2008 Poruke: 37 Lokacija: Senta
|
Poslao: Pon Jun 30, 2008 4:55 pm Naslov: |
|
|
21.06. stiglo leto...
|
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Branko ModTeam

Pridružio: 13 Jan 2008 Poruke: 2293 Lokacija: tu iza ćoška levo, preko puta pokojne Ikonije
|
Poslao: Pon Jun 30, 2008 6:52 pm Naslov: |
|
|
I ti se probudio...  _________________ Ars longa, vita brevis
|
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Upravnik Site Admin

|
Poslao: Pon Jun 30, 2008 7:16 pm Naslov: |
|
|
Moćni, jesi li i ti bio po jagodinskim i despotovačkim forumima?
Po najnovijim informacijama, pozorište sasvim sigurno neće biti gotovo ni u septembru. Mis'im stvarno.
|
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Branko ModTeam

|
Poslao: Pon Jun 30, 2008 8:32 pm Naslov: |
|
|
Pa gde ću ja raditi sa klincima? _________________ Ars longa, vita brevis
|
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Upravnik Site Admin

|
Poslao: Pon Jun 30, 2008 10:09 pm Naslov: |
|
|
Nadajmo se oktobru.
Očigledno da tamo nema volje da se to sve završi.
|
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Branko ModTeam

|
Poslao: Pon Jun 30, 2008 11:10 pm Naslov: |
|
|
Nije nikome završio postotak u džepove, pa ih boli ... bucko.  _________________ Ars longa, vita brevis
|
|
| Nazad na vrh |
|
 |
maja

|
Poslao: Ned Avg 10, 2008 9:43 pm Naslov: |
|
|
Ja bih molila, dragog upravnika, da u pauzi između dva brisanja prašine u Z.F."Stevan Sremac" pokuša da se informiše o mogućnostima naše male pozorišne trupe.
Pitanje glasi:
Da li Pepeljuga u septembru može dobiti termin ili dva u prostorijama bivšeg "biJoskopa" TIsa za održavanje predstava.
Nadležnog ne bih uznemiravala u obavljanju tih VELIKIH poslova....ali pošto je upravnik....smatram sebi za obavezu da ga o tome obavestim, a pritom i zamolim.
Po mojim saznanjima...a i Vašim, uvaženi....konstatujem da bi igranje predstave "Pepeljuga" svima mnogo značilo-razumećete šta želim da kažem.
S poštovanjem,  _________________ Hrabrost je veoma važna. Kao i mišić, i ona jača od upotrebe.
|
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Upravnik Site Admin

|
Poslao: Pon Avg 11, 2008 11:45 am Naslov: |
|
|
Ah kako da ne, dražejša! Osupnut sam Vašim salvama pohvala na moj račun, te vas obaveštavam da ću taj nadčovečanski napor učiniti da se raspitam i dogovorim eventualno igranje ''Pepeljuge'' u prostoru bivšeg bioskopa ''Tisa'' u septembru mesecu leta gospodnjeg 2008. Koliko mi znači igranje ''Pepeljuge'' ne mogu čak ni ovako bogatim rečnikom, koji posedujem, da iskažem, te će dela kazati svoje. Kao prilog ovoj tvrdnji dodajem i mogućnost gostovanja iste u Dečjem selu u Sremskoj Kamenici, koje se juna meseca realizovalo nije.
A sad mi dozvolite da sa brisanjem prašine nastavim.
|
|
| Nazad na vrh |
|
 |
maja

|
Poslao: Čet Avg 14, 2008 9:42 am Naslov: |
|
|
Samo izvolite uvaženi.....ipak neko mora nešto i da radi!!!!!
A što se plavuše tiče......nisam baš toliko rada da se povinujem Vašim prohtevima....garavo mi i dalje mnogo bolje stoji...a i sviđa mi se
Unapred ću se zahvaliti za pruženu nadu... _________________ Hrabrost je veoma važna. Kao i mišić, i ona jača od upotrebe.
|
|
| Nazad na vrh |
|
 |
|