| Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu |
| Autor |
Poruka |
Neobichko

Pridružio: 20 Feb 2008 Poruke: 4
|
Poslao: Sre Feb 20, 2008 3:46 pm Naslov: |
|
|
To su dečije predstave... Mogu se proćitati, ali nešto ne volim da ih objavljujem ovde po internetu, nemojte me shvatiti pogrešno... A, smem li da pitam, gde se vi tačno nalazite?
|
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Branko ModTeam

Pridružio: 13 Jan 2008 Poruke: 2293 Lokacija: tu iza ćoška levo, preko puta pokojne Ikonije
|
Poslao: Sre Feb 20, 2008 4:01 pm Naslov: |
|
|
Dečje predstave radi Maja Radonjić, a možeš nas naći skoro svako veče u klubu, Poštanska 4., u dvorištu.  _________________ Ars longa, vita brevis
|
|
| Nazad na vrh |
|
 |
*frajla*

Pridružio: 14 Jan 2008 Poruke: 606 Lokacija: Senta
|
Poslao: Čet Feb 21, 2008 9:46 am Naslov: |
|
|
A kada otvoriš tu veliku bezobličnu kapiju u Poštanskoj ulici broj 4 (u Senti, naravno), pred tobom se pojavljuje jedan još bezobličniji suvi ulaz... Usudiš li se da nastaviš dalje, ulaziš u jedno malo (ali mnogo zeleno) dvorište. Tu je mnogo nekog žbunja i raznih čudesa. Kada napišem čudesa ne mislim na našu komšinicu iz dvorišta (mada je i ona tu) nego na biljnu kulturu.... I taman kada pomisliš da ćeš odustati i pobeći iz tog malog dvorišta, u donjem (ili gornjem, zavisi kako gledaš) levom uglu istog ugledaš svetlo, čuješ buku (smeh, galamu....) i znaš da si na pravom mestu. Dovoljno je da uđeš na bela vrata i čarolija može da počne!  _________________ "Najveći čovek uvek ostaje dete."
Gete
|
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Upravnik Site Admin

Pridružio: 13 Jan 2008 Poruke: 838
|
Poslao: Čet Feb 21, 2008 11:03 am Naslov: |
|
|
| *frajla* :: |
... i čarolija može da počne!  |
... a onda naletiš na Frajlicu i čarolije više nema.
|
|
| Nazad na vrh |
|
 |
*frajla*

Pridružio: 14 Jan 2008 Poruke: 606 Lokacija: Senta
|
Poslao: Čet Feb 21, 2008 1:27 pm Naslov: |
|
|
Dragi moj (naš, vaš...) U(s)pravniče, nisam ja kriva ... Trudim se, al' mi nije lako... Mučna je to borba...  _________________ "Najveći čovek uvek ostaje dete."
Gete
|
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Upravnik Site Admin

|
Poslao: Čet Feb 21, 2008 1:55 pm Naslov: |
|
|
Uvek, jedino, odano, samo VAŠ!
|
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Mica

Pridružio: 16 Jan 2008 Poruke: 368
|
Poslao: Čet Jun 26, 2008 10:48 pm Naslov: |
|
|
Зато што је свет позоришта тако неодољив и магичан за свакога ко је из било ког разлога стао на даске које живот значе. Зато што је магија, чаролија и алхемија.
"Знате ли ви, госпођо, шта је позориште? Седите у Ужицу, а на десет метара од вас почиње Енглеска! На само десет секунди хода од вас - почиње девети век!"
Овако Василије Шопаловић, СИмовићев лик из представе "Путујуће позориште Шопаловић", покушава да жени, која не зна шта је позориште, укаже на смисао постојања те уметности.
И још да додам, зато што могу јавно да се играм и да будем дете, а да при том не кажу да сам поблесавила и да за то још добијем и аплауз.[b[/b]
Poslednji izmenio Mica dana Ned Jun 29, 2008 12:18 am, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Upravnik Site Admin

|
Poslao: Pet Jun 27, 2008 7:16 pm Naslov: |
|
|
| Mica :: |
Овако Василије Шопаловић, Сомовићев лик... |
|
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Mica

|
Poslao: Pet Jun 27, 2008 7:37 pm Naslov: |
|
|
Ма, ништа... то нам управник доказује колико је матор и сенилан Да, драги, Љубомир Симовић. Шта ти није јасно?
|
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Mica

|
Poslao: Pet Jun 27, 2008 9:41 pm Naslov: |
|
|
Ааааа, сад ми је јасно... Их, шта си се, бре, ухватио тог једног слова?
|
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Upravnik Site Admin

|
Poslao: Pet Jun 27, 2008 10:35 pm Naslov: |
|
|
Bravo Mico! Iz drugog si pogodila grešku. Sjajno!
|
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Mica

|
Poslao: Pet Jun 27, 2008 11:58 pm Naslov: |
|
|
| Боље икад, него никад.