|
It is currently 27 Dec 2009, 01:04
|
View unanswered posts | View active topics
| Welcome |
|
|
Dragi posetioče, čitanje foruma je svima dostupno, ali da bi ste pisali, morate se učlaniti. |
 |
|
 |
|
| Author |
Message |
|
Bibliotekar
|
Post subject: Re: Amerika i Englseska biće zemlja proleterska Posted: 05 Sep 2009, 00:05 |
| Site Admin |
 |
|
Kažete da ste ga modifikovali? Ali njega uopšte nema! Mog posta koji se nalazio ispred Vašeg takođe uopšte nema - a ja pod zakletvom tvrdim da ga nisam niti modifikovao niti brisao. Stoga da pređemo na konkretno pitanje - imate li Vi, g. Aleksey, na Vašem HDD-u (pošto ste svojevremeno na njega pohranjivali zarad predupređenja gubitka sadržaja našeg web-foruma svu sadržinu istog) snimak sa mojom porukom - koje trenutno nema! - ili nemate? Jedino tako možemo ustanoviti istinu. Za ne daj bože, može poslužiti i Vaša izjava da se sećate da se moj post (koji volšebno nedostaje!) nalazio pre oko 3 nedelje ispred tog Vašeg, sa odnosnom karakterističnom rečenicom, a kojeg ste na osnovu naknadne sugestije lično izmenili?
_________________ Acriter et Fideliter!
|
|
|
|
 |
|
Branko
|
Post subject: Re: Amerika i Englseska biće zemlja proleterska Posted: 05 Sep 2009, 02:16 |
| ModTeam |
 |
Joined: 13 Jan 2008, 15:07 Posts: 6328 Location: tu iza ćoška
|
|
139!
_________________ Ars longa, vita brevis
|
|
|
|
 |
|
aleksey
|
Post subject: Re: Amerika i Englseska biće zemlja proleterska Posted: 05 Sep 2009, 08:27 |
| ModTeam |
 |
|
Bibliotekar wrote: Kažete da ste ga modifikovali? Ali njega uopšte nema! !?!?!?!?!?! Biće da taj tvoj comp ima neku svoju "autocenzuru". Kod mene se MOJ post još uvek vidi, i nigde nije "ispario". EvE ga (drugi od gore): http://ksmiroslavantic.freeforums.org/post12947.html#p12947.Na tom postu je jako jasno vidljivo (gornji desni ugao): "Posted: Sat Aug 15, 2009 11:08 pm", kao što se i u dnu poruke vidi sledeći tekst: "Last edited by aleksey on Mon Aug 17, 2009 1:04 pm, edited 1 time in total.". Modifikacija poruke (edit) se odnosila na brisanje (od strane mene) poslednjeg pasusa tog posta, sa (kasno shvaćenom), neprimerenom konstatacijom. Biobliotekar wrote: Mog posta koji se nalazio ispred Vašeg takođe uopšte nema. Što se TVOG posta tiče, on se (kod mene, na kompu) i dalje jasno vidi, na istoj tog gornjoj adresi, ispred mog posta. DakleM: 1. Iako ovo zvuči skoro kao nemoguće, U(s)pravnik ovoga puta nije kriv  (Bože, možete li poverovati da sam ovo ja napisao!?!?) 2. Bibli, pod hitno na Google, pa u "prozorče" ukucaj nešto tipa: "Computer autocensure virus remover..." 
_________________ A winner always knows where he's going. A champion never forgets where he's from.
|
|
|
|
 |
|
Branko
|
Post subject: Re: Amerika i Englseska biće zemlja proleterska Posted: 05 Sep 2009, 09:49 |
| ModTeam |
 |
Joined: 13 Jan 2008, 15:07 Posts: 6328 Location: tu iza ćoška
|
|
139!
_________________ Ars longa, vita brevis
|
|
|
|
 |
|
Upravnik
|
Post subject: Re: Amerika i Englseska biće zemlja proleterska Posted: 05 Sep 2009, 16:35 |
| Site Admin |
 |
|
Bibliotekar wrote: To Vas i nadalje nimalo ne oslobađa odgovornosti za brisanje moga posta (eventualno i postova gđe Simić i gđice Mačak, koji su tamo takođe bili istavljeni), a koji se nalazio neposredno ispred onog koji je napisao g. Đorđević. . Očigledno da imate loš kompjuter g. Bibli. Sledite gore navedena uputstva g. Aleksey-a. Ili se služite podmetačinama? U svakom slučaju, rekli ste da posedujete dokaze za ove ''tvrdnje'' pa iste molim prezentujte ovde. Ukoliko ih nemate, molio bih izvinjenje. aleksey wrote: No, jedna stvar ne trpi odlaganje, te zbog objektivnog informisanja javnosti odgovorno izjavljujem:
Niti jedan moj post nisam primetio da je bilo ko izbrisao. Još jedan dokaz moje tvrdnje. aleksey wrote: Gore pominjani (moj) post sam, nakon dan-dva, modifikovao upravo JA, a nakon što sam uvideo, posle jedne zaista dobronamerne opaske prijatelja-forumaša do čijeg mi je mišljenja stalo, da sam možda suviše zašao u nečiju ipak privatnu sferu (članstvo u nekoj političkoj stranci, politička opredeljenost i sl.) i da tome ipak nije mesto na Forumu No, jedna stvar ne trpi odlaganje, te zbog objektivnog informisanja javnosti odgovorno izjavljujem:
Niti jedan moj post nisam primetio da je bilo ko izbrisao. Pa još jedan dokaz: aleksey wrote: Na tom postu je jako jasno vidljivo (gornji desni ugao): "Posted: Sat Aug 15, 2009 11:08 pm", kao što se i u dnu poruke vidi sledeći tekst: "Last edited by aleksey on Mon Aug 17, 2009 1:04 pm, edited 1 time in total.". E sad, pošto smo apsolvirali ko širi dezinformacije, te ako zanemarimo da Bibli ne zna da gleda na forumu ko edituje, a to jasno piše, što je i sam Aleksey naveo, ja sad ovde javno pitam Biblija: Da li ste spremni, dragi moj Bibli, pred ''vaskolikim pučanstvom'' ovog foruma da se izvinite za širenje dezinformacija? Naravno, za to treba imati m*da. ''Vađenje'' na kompjuter ne prihvatamo.
_________________ When you have to kill a man it costs nothing to be polite
|
|
|
|
 |
|
Upravnik
|
Post subject: Re: Amerika i Englseska biće zemlja proleterska Posted: 05 Sep 2009, 16:47 |
| Site Admin |
 |
|
Evo još malo nedoumica: Bibliotekar wrote: Ja ga izbrisao nisam, što znači da ste to učinili Vi, budući da ste jedini mogli to mimo mene da učinite. Ostali participanti foruma, naime, ne poseduju set ovlašćenja koji bi im to dozvolio. Pre nego što Vam dam pravo stanje stvari u vezi Vaše gornje konstatacije, još jednom Vas pitam: Da li ste sigurni u nju? Naime, pitam zbog toga, da Vas opet ne uhvatim u ''raskoraku''. aleksey wrote: DakleM: 1. Iako ovo zvuči skoro kao nemoguće, U(s)pravnik ovoga puta nije kriv (Bože, možete li poverovati da sam ovo ja napisao!?!?) Hvala Aleksa, sve se više uviđa moja širokogrudost. 
|
|
|
|
 |
|
Bibliotekar
|
Post subject: Re: Amerika i Englseska biće zemlja proleterska Posted: 06 Sep 2009, 00:48 |
| Site Admin |
 |
|
Gospodo, ja sam JEDNOSTAVNO ZAPANJEN! OČINJIM VAM SE VIDOM KUNEM DA SVIH NAVEDENIH POSTOVA JUČE I PREKJUČE NA ODNOSNOM MESTU NIJE BILO! Nije mi uopšte jasno kako moj kompjuter nije bio u stanju da prikaže navedene postove! Sa ovakvim nečim se još u životu nisam susreo! Ali sam ipak nešto naučio - ubuduće ću sve bitne snimke web-stranica koje se čuvaju u folderu Temporary internet pages-u prebaciti u folder My documents. Tako neće biti mesta za čuda. Stoga Vas molim da mi oprostite, g. Upravniče, na s moje strane učinjenim propustima koji su imali ili mogli imati negativen konsekvence po Vašu ličnost.Quote: 139! Nije nego 500! Sledite link: http://www.youtube.com/watch?v=m_yaNG8_Vf0
_________________ Acriter et Fideliter!
|
|
|
|
 |
|
Upravnik
|
Post subject: Re: Amerika i Englseska biće zemlja proleterska Posted: 06 Sep 2009, 01:20 |
| Site Admin |
 |
|
Bibliotekar wrote: Stoga Vas molim da mi oprostite, g. Upravniče, na s moje strane učinjenim propustima koji su imali ili mogli imati negativen konsekvence po Vašu ličnost.
Prihvaćeno. 
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum
|
|