It is currently 30 Nov 2009, 21:07

All times are UTC + 2 hours

Welcome
Dragi posetioče, čitanje foruma je svima dostupno, ali da bi ste pisali, morate se učlaniti.

Page 3 of 4 [ 50 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 24 Feb 2009, 11:34 
Site Admin

Sadašnji upravnik je počeo da liči na prethodnoh. To je dobar znak da treba da se ubije. 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24 Feb 2009, 13:15 
Site Admin

Nemoj, ako Boga znaš! Na kraju ćemo Branko, Dule i ja morati da se opetovano kilavimo i s tobom i sandukom pride!

Image

Razmisli, ima i lepših stvari u životu... Eto, slatko od jagoda, na primer. :roll:

Post subject:
PostPosted: 24 Feb 2009, 15:30 
ModTeam

Upravnik wrote:
Sadašnji upravnik je počeo da liči na prethodnog

A, voleo bi, ha?

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24 Feb 2009, 22:12 
Site Admin

aleksey wrote:

A, voleo bi, ha?

Rekoh da bih se pre ubio. :wink:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26 May 2009, 19:47 
Site Admin

Dobih ovo obaveštenje:

Quote:
Five more days until your phpBB2 forum will be auto converted to our phpBB3 system. If you have any questions please contact us on our support forum.

Izgleda da ćemo dobiti bolju verziju foruma. :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26 May 2009, 20:22 
ModTeam

Šta su izmene?

Post subject:
PostPosted: 26 May 2009, 21:54 
Site Admin

Ne znam. Ali prelazak sa phpBB2 na phpBB3 je sigurno poboljšanje. Mislim da dbi o ovome više znali Aleksa i Bibli. 8) Pokušaću da doznam od njihovih admina šta su poboljšanja.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26 May 2009, 22:53 
ModTeam

Na Net-u nisu baš oduševljeni ovim promenama, barem za sada.

Ovaj novi (trojka) je navodno mnogo bezbedniji, daje mnogo lepši interface, ima (kažu) i neke nove mogućnosti (ne navode koje!?!?!), ali...

Priča se po Net-u da je izgleda malo nedorađen, odn., preciznije rečeno, da ima dosta problema prilikom konvertovanja postojećih foruma sa Dvojke na Trojku.

Konkretno, kažu da znaju da se izgube avatari, da attach uz poruku zna da se "zaglupi", da na nekim mestima "reply" ne radi (ali zato radi "quick reply") i slično.

Da zlo bude još veće, izgleda da ovo nisu problemi same Trojke, već su to problemi sa konvertovanjem Dvojke u Trojku, pa su negde morali i nekoliko puta da konvertuju, dok sve nije proradilo kako treba.

U svakom slučaju, verujmo da dolazimo na nešto bolje, samo je potrebno da se konverzija uradi kako treba. Ko će to raditi, da li oni sa Freeforums-a ili naši Moderatori i Veliki Manitu - ne znam.

Za svaki slučaj, pošto će se sve ovo dešavati 31.05.2009. godine, predlažem da napravimo backup CELOG NAŠEG foruma, sa sve slikama i postovima, najbolje još u toku noći sa 30.05. na 31.05.

Ja ću jedan backup svakako uraditi, ali ne bi bilo loše da još dvoje, troje urade isto - radi svake sigurnosti.

Ooo, Veliki Manitu, ako dozvoliš, jedna dobronamerna preporuka od mene tebi: one delove foruma koji nisu za javnost, odn. kojima ne mogu pristupiti neulogovani korisnici (članovi), kao npr. Ko je Ko, Malo pozorišnih fotografija i sl. ovi moji programi za backup, koje koristim, ne mogu da backup-uju. Ili ćeš ova dva-tri dana pustiti i te delove foruma slobodno, ili Vi iz Administracije, koji svakako imate pravo "specijalnog ulaza" na forum, posebno backup-ujte te delove istoga. Na tvoju volju (i dušu)

Ako prihvatate ove sugestije, predlažem da ostale ne gnjavimo sa "tehničkim" detaljima ovog malog plana za sprečavanje "Teorije zavere", već da se o ostalim sitnicama dogovorimo ili putem mail-a ili neposredno - što Upravnik reče - "tête à tête".

Post subject:
PostPosted: 27 May 2009, 08:45 
Site Admin

aleksey wrote:
U svakom slučaju, verujmo da dolazimo na nešto bolje, samo je potrebno da se konverzija uradi kako treba. Ko će to raditi, da li oni sa Freeforums-a ili naši Moderatori i Veliki Manitu - ne znam.

U dopisu piše da će se to obaviti automatski.

aleksey wrote:
Za svaki slučaj, pošto će se sve ovo dešavati 31.05.2009. godine, predlažem da napravimo backup CELOG NAŠEG foruma, sa sve slikama i postovima, najbolje još u toku noći sa 30.05. na 31.05.

Apasalutno se slažem. :wink:

aleksey wrote:
Ooo, Veliki Manitu, ako dozvoliš, jedna dobronamerna preporuka od mene tebi: one delove foruma koji nisu za javnost, odn. kojima ne mogu pristupiti neulogovani korisnici (članovi), kao npr. Ko je Ko, Malo pozorišnih fotografija i sl. ovi moji programi za backup, koje koristim, ne mogu da backup-uju. Ili ćeš ova dva-tri dana pustiti i te delove foruma slobodno, ili Vi iz Administracije, koji svakako imate pravo "specijalnog ulaza" na forum, posebno backup-ujte te delove istoga. Na tvoju volju (i dušu)

Od ovog trenutka ceo forum je otvoren, pa sledećih nekoliko dana.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31 May 2009, 09:12 
ModTeam

Oooo, Veliki Manitu!! Backup sajta obavljen.

Nadam se da nam nikad neće zatrebati. :lol:

Post subject:
PostPosted: 31 May 2009, 16:15 
Site Admin

:hayho
:sup

Profile  

Post subject: Re: Obaveštenja
PostPosted: 26 Aug 2009, 12:22 
Site Admin

Dragi moji, kao što vidite, od danas je naš forum promenio izgled, ali ne zato što sam ga ja menjao, nego zato što je naš host promenio oblik foruma sa php2 na php3. Trebaće mi malo vremena da ''savladam gradivo'' i vidim kako ovo sve sad funkcioniše, ali je bitno da nam se ni jedan post nije izgubio. Bar mislim, brzim pregledanjem foruma.
Šta da vam kažem, uživajte i dalje i pišite.

:hAr

PostPosted: 26 Aug 2009, 12:43 
ModTeam

Ovaj php3 je, najblaže rečeno, užasan... 8)

Profile  

PostPosted: 26 Aug 2009, 12:46 
Site Admin

Dok ne uđemo malo u štos. :wink:

PostPosted: 26 Aug 2009, 12:53 
ModTeam

Dok se ja "uštosim" oni će ovaj php3 zameniti za php4... i tako u krug... :D

Profile  

Page 3 of 4 [ 50 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 2 hours