|
It is currently 27 Dec 2009, 01:08
|
View unanswered posts | View active topics
| Welcome |
|
|
Dragi posetioče, čitanje foruma je svima dostupno, ali da bi ste pisali, morate se učlaniti. |
 |
|
 |
|
| Author |
Message |
|
Branko
|
Post subject: Posted: 14 Feb 2009, 14:26 |
| ModTeam |
 |
Joined: 13 Jan 2008, 15:07 Posts: 6328 Location: tu iza ćoška
|
|
Ne smeta mi. Ako ti to voliš, bože moj...
_________________ Ars longa, vita brevis
|
|
|
|
 |
|
Upravnik
|
Post subject: Posted: 22 Feb 2009, 16:36 |
| Site Admin |
 |
|
Samo da vas obavestim da je na Facebook-u otvorena stranica o Kamernoj sceni ''Miroslav Antić''. Ko želi da nešto napiše, ''okači'' fotografiju, prokomentariše, neka sledi niže navedeni link (morate biti članovi Facebook-a):
http://www.new.facebook.com/group.php?gid=52575578169
|
|
|
|
 |
|
maja
|
Post subject: Posted: 23 Feb 2009, 12:07 |
|
Kakva fina navlakuša...garant i sa FB ima dil ovaj naš upravnik.... 
_________________ "...imamo u duši i sve ono što je ikada živelo u ljudskim dušama. Svi bogovi i đavoli koji su ikada postojali....svi se oni nalaze u nama, tu su kao mogućnosti, kao želje, kao izlazi."
|
|
|
|
 |
|
maja
|
Post subject: Posted: 23 Feb 2009, 12:08 |
|
Uticajan li je to čovek...Bože moj, Bože moj..... 
_________________ "...imamo u duši i sve ono što je ikada živelo u ljudskim dušama. Svi bogovi i đavoli koji su ikada postojali....svi se oni nalaze u nama, tu su kao mogućnosti, kao želje, kao izlazi."
|
|
|
|
 |
|
Bibliotekar
|
Post subject: Posted: 23 Feb 2009, 13:08 |
| Site Admin |
 |
|
Iskoristio bih priliku da u svojstvu Starog Zakerala dodam krajnje dobronamernu opasku: pre no što istavite ma šta na prethodno pomenuti Facebook, dobro porazmislite o svim negativnim posledicama koje bi eventualno mogle da Vas snađu zbog preduzimanja takve akcije. Neke od potencijalno neugodnih eventualnosti pomenute su, na primer, u ovom veoma svežem članku:
http://www2.canada.com/calgaryherald/ne ... cefd36ca5d
Stoga ne bi bilo loše da pre no što išta istavite tamo pomislite da Vaša privatnost, ili privatnost Vaših bližnjih i dragih može biti zloupotrebljena. 
_________________ Acriter et Fideliter!
|
|
|
|
 |
|
Bibliotekar
|
Post subject: Posted: 23 Feb 2009, 19:18 |
| Site Admin |
 |
|
Budući da sam u međuvremenu primio i privatnu poruku u kojoj su mi predočene neke uistinu fascinantne činjenice vezane za danas tako omiljeni Facebook, a koje su nadirektnije povezane sa prethodno izrečenim upozorenjem, koristim priliku da Vam predočim i jedan veoma intrigantan i nadasve edukativan video-klip, koji objašnjava neke po svačiju privatnost više no važne stvari:
http://blip.tv/file/1613641
Stoga Vas još jednom najdobronamernije umoljavam da dobro pripazite šta istavljate na „Facebook”! 
|
|
|
|
 |
|
Bibliotekar
|
Post subject: Posted: 23 Feb 2009, 20:49 |
| Site Admin |
 |
|
Ti bi mogao... Pa da nam eventualno kažeš svoje mišljenje o njima. Engleski jezik, kao pravi Jorkširac, ionako znaš - jezička barijera za tebe stoga ne postoji.
Izvesti nas o svojim iskustvima koja si stekao. Izraelci o tebi - baš kao i o meni, a zahvaljujući tebi! - već ionako imaju dosije... 
|
|
|
|
 |
|
Upravnik
|
Post subject: Posted: 23 Feb 2009, 20:53 |
| Site Admin |
 |
|
Izraelci su, inače, moj omiljeni narod. A dosije im i ne treba. Neka lepo pitaju, sve ću im reći. Ne treba da špijuniraju.
A što se tiče engleskog, pozaboravljalo se. 
|
|
|
|
 |
|
Bibliotekar
|
Post subject: Posted: 23 Feb 2009, 21:03 |
| Site Admin |
 |
|
Htede zapravo reći da su ti Jevreji omiljeni narod, zar ne? Naime, Izraelci (tj. državljani Izraela) mogu biti npr. i Palestinci... Premda ne vidim zašto bi u svojoj ljubavi trebao da se ograničavaš.
A što se tvoje druge tvrdnje tiče, ostadoh u šoku! Pozaboravljalo se, kažeš?  Za boga miloga, pa kako je to moguće? Ta iskoristi priliku - uzimaj Vebstera u ruke, idi na naznačeno odredište i prevodi! Odumreće ti moždane sinapse od pukog plandovanja, pa šta ćemo onda? Ni zapisnik sa Upravnog Odbora nećeš moći više da nam vodiš... 
|
|
|
|
 |
|
Upravnik
|
Post subject: Posted: 23 Feb 2009, 21:10 |
| Site Admin |
 |
|
Da, da, tako je, u pravu si. Jevreji su moj omiljeni narod, da budemo precizni.
A engleski nemam vremena sad da obnavljam, učim hebrejski. 
|
|
|
|
 |
|
aleksey
|
Post subject: Posted: 23 Feb 2009, 22:22 |
| ModTeam |
 |
|
Bibliotekar wrote: ...Odumreće ti moždane sinapse od pukog plandovanja... C,c,c, Bibli... Tako nešto reći našem pregaocu, koji se ubi od truda da svima nama u KS bude bolje, lepše, zabavnije itd. itd. Zar nisi video one slike na forumu (sa metlom, kolicima i sl)? Nije valjda i to Photoshop? Stvarno nema smisla. Mislim stvaaaarno.... Upravnik wrote: Jevreji su moj omiljeni narod...
Super, brate. Doneću ti par knjiga da ih malo bolje upoznaš i da vidiš po kojim i kakvim se "zakonima" vaspitavaju i kako organizuju svoje (a naročito tudje) živote.
|
|
|
|
 |
|
aleksey
|
Post subject: Posted: 23 Feb 2009, 23:10 |
| ModTeam |
 |
|
Baš si me zbunio sa ovim...
Nekada daaavno, mene su u školi učili da najveći kukuruzi rastu podno brega. Kad ono...
Ili je to samo izuzetak (čitaj: Upravnik) koji potvrđuje pravilo?
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum
|
|