|
It is currently 27 Dec 2009, 01:02
|
View unanswered posts | View active topics
| Welcome |
|
|
Dragi posetioče, čitanje foruma je svima dostupno, ali da bi ste pisali, morate se učlaniti. |
 |
|
 |
|
| Author |
Message |
|
Bibliotekar
|
Post subject: Posted: 18 Feb 2008, 10:42 |
| Site Admin |
 |
|
Quote: Crveni, ovo nije bilo lepo od tebe. Ima da pustim Branka na tebe, da znas!
Ni brige, dragi moj Plavi - te minorne probleme obično rešavamo primenom boom 'n' zoom taktike. 
_________________ Acriter et Fideliter!
|
|
|
|
 |
|
*frajla*
|
Post subject: Posted: 18 Feb 2008, 16:08 |
| ModTeam |
 |
|
" boom 'n' zoom"?!? ... Hmmm... Šta bi to moglo biti?  Svašta mi pada na pamet u ovom trenutku... Da nije možda... 
_________________ "Najveći čovek uvek ostaje dete."
Gete
|
|
|
|
 |
|
Bibliotekar
|
Post subject: Posted: 18 Feb 2008, 16:47 |
| Site Admin |
 |
|
Detaljan opis pomenute letačke pridevske fraze, Gospodična, naćićete ovde:
http://luthier.stormloader.com/SFTacticsII.htm
Pojednostavljeno: pomenuti izraz predstavlja skraćeni naziv dinamičke taktike vazdušnog boja, u kojem jedna strana koristi visinsku prednost kako bi porazila okretnijeg neprijatelja. Predstavljala je standardnu praksu pilota koji su leteli na mašinama poput Messerschmit Bf 109, npr.
http://www.mikekemble.com/ww2/aircraft/Bf109-3.jpg
Inače moram da primetim da imate poprilično neobuzdanu maštu! 
|
|
|
|
 |
|
Upravnik
|
Post subject: Posted: 18 Feb 2008, 19:48 |
| Site Admin |
 |
|
Bibliotekar wrote: Detaljan opis pomenute letačke pridevske fraze, Gospodična, naćićete ovde: http://luthier.stormloader.com/SFTacticsII.htmPojednostavljeno: pomenuti izraz predstavlja skraćeni naziv dinamičke taktike vazdušnog boja, u kojem jedna strana koristi visinsku prednost kako bi porazila okretnijeg neprijatelja. Predstavljala je standardnu praksu pilota koji su leteli na mašinama poput Messerschmit Bf 109, npr. http://www.mikekemble.com/ww2/aircraft/Bf109-3.jpgInače moram da primetim da imate poprilično neobuzdanu maštu! 

|
|
|
|
 |
|
Buci_bre
|
Post subject: Posted: 19 Feb 2008, 11:03 |
|
Bibli to zna u teoriji  , a u praksi bi ga odrao...ne zna se...

_________________ Angelange-flank :: whoop whoop - pull up pull up - whoop whoop
|
|
|
|
 |
|
maja
|
Post subject: Posted: 19 Feb 2008, 18:22 |
|
Buci_bre wrote: Bibliotekar wrote: Dobrodošli, poštovani gospodine Samardžiću! Red Leader to Blue Parrot: I'm watching your six! Over.  Crveni, ovo nije bilo lepo od tebe. Ima da pustim Branka na tebe, da znas!  Usput, neces mi biti jos dugo na ses' jer ima da pustim goluba.  bye-bye Majo bre, pa nisam to ja bre!  Ne bi ti ja to uradio....!!
Da li treba da im kažeš ko te je prvi provalio???????????
da bih ti se malo osvetila, malo ću da zakuvam.
Dragi forumaši, kao što ste našeg istaknutog člana imenovali za slavnog Biblija, molim da se i Buci bre od danas u postovima preimenuje u Jorgovana!!!!!!!!
Jorgovana..... 
_________________ "...imamo u duši i sve ono što je ikada živelo u ljudskim dušama. Svi bogovi i đavoli koji su ikada postojali....svi se oni nalaze u nama, tu su kao mogućnosti, kao želje, kao izlazi."
|
|
|
|
 |
|
maja
|
Post subject: Posted: 19 Feb 2008, 23:12 |
|
Upravnik wrote: Jorgovan ili Jorgovanka? 
Jorgovan, Jorgovan......mislim da sam bila jasna.... 
_________________ "...imamo u duši i sve ono što je ikada živelo u ljudskim dušama. Svi bogovi i đavoli koji su ikada postojali....svi se oni nalaze u nama, tu su kao mogućnosti, kao želje, kao izlazi."
|
|
|
|
 |
|
Bibliotekar
|
Post subject: Posted: 25 Feb 2008, 22:01 |
| Site Admin |
 |
|
Quote: Bibli to zna u teoriji , a u praksi bi ga odrao...
Naročito ukoliko bi Bibli „vozio” stari dobri B 26, dražejši... Inače baš nisam toliko uveren.
Uostalom, pogledajte se... iz moje perspektive!

|
|
|
|
 |
|
Bibliotekar
|
Post subject: Posted: 25 Feb 2008, 23:13 |
| Site Admin |
 |
|
Zašto, da Vam slučajno ne staje sličica na 17-inčni monitor? Ili da možda skraćujemo na drugom web-sajtu već istavljenu fotku? Ili da je pak prvo skinemo na svoj hard-disk, redimenzioniramo istu, postavimo je u neko javno slikovno slagalište na web-u (Photobucket, npr.), pa tek onda linkujemo?
Izvinite, ali u tom slučaju ne vredi napora - radije zaboravite na slikovni materijal. 
|
|
|
|
 |
|
Buci_bre
|
Post subject: Posted: 26 Feb 2008, 09:13 |
|
Branko wrote:  Crveni baron u akciji
hAhaHAHaahaHAHahahaha
_________________ Angelange-flank :: whoop whoop - pull up pull up - whoop whoop
|
|
|
|
 |
|
Mr.M
|
Post subject: Posted: 27 Feb 2008, 18:03 |
|
HAHAHAHA.
Branko ova ti je jedna od boljih.  :)
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum
|
|