|
It is currently 27 Dec 2009, 00:47
|
View unanswered posts | View active topics
| Welcome |
|
|
Dragi posetioče, čitanje foruma je svima dostupno, ali da bi ste pisali, morate se učlaniti. |
 |
|
 |
|
| Author |
Message |
|
aleksey
|
Post subject: Jul 2009 Posted: 03 Jul 2009, 00:06 |
| ModTeam |
 |
|
Kratka hronika dešavanja prvih par dana jula:
01. jul: U Kuli nas nahvališe toliko da mi već bilo neprijatno...
02. jul: Lukašenko (čitaj: doživotni Upravnik) sazvao izbornu Skupštinu Kluba...
02. jul (malo kasnije): Brankica i zvanično objavio da prihvata rad sa "matorcima"
I Vi se zaista još uvek čudite što stalno pada kiša !?!?!
Kako je počeo ovaj juli mesec, dobro je što ne padaju sekire... 
_________________ A winner always knows where he's going. A champion never forgets where he's from.
|
|
|
|
 |
|
*frajla*
|
Post subject: Posted: 03 Jul 2009, 08:52 |
| ModTeam |
 |
|
" Ja ne želim da se namećem" al' moram primetiti da se doživotni juče ponašao kao razredni starešina maturantskog odeljenja. Bio mi je veoma smešan kada je bezuspešno pokušavao da nas utiša vičući: "Molim vas, jedan po jedan, nemojte svi da pričate u glas - Mica ne može da napravi zapisnik!". 
_________________ "Najveći čovek uvek ostaje dete."
Gete
|
|
|
|
 |
|
Tanja
|
Post subject: Posted: 03 Jul 2009, 09:52 |
|
Bogami, bilo je "podivljačno" sinoć, ne pamtim da je skoro bila takva diskusija u klubu...Ali, bitno je to da je naš Doživotni Upravnik "prepoznao naše kvalitete" te stoga, juriš u nove radne pobede!!! 
|
|
|
|
 |
|
maja
|
Post subject: Posted: 03 Jul 2009, 09:58 |
|
Nije još prepoznao draga....  upravni odbor kao srce kluba da zaseda i da zajdenički iznedri najtalentovanije, najkreativnije i najbesposlenije članove...i da im nova zaduženja!!!!  Bože Tajo...zašto tako izostavljaš levu i desnu komoru srca??????  Kompleksan je to mišić.....
_________________ "...imamo u duši i sve ono što je ikada živelo u ljudskim dušama. Svi bogovi i đavoli koji su ikada postojali....svi se oni nalaze u nama, tu su kao mogućnosti, kao želje, kao izlazi."
|
|
|
|
 |
|
Upravnik
|
Post subject: Re: Jul 2009 Posted: 03 Jul 2009, 10:43 |
| Site Admin |
 |
|
aleksey wrote: 02. jul: Lukašenko (čitaj: doživotni Upravnik) sazvao izbornu Skupštinu Kluba... Ispravka: ...sazvao redovnu Skupštinu KS ''Miroslav Antić''C,c,c,c,c... koga ja stavih za člana UO. aleksey wrote: 02. jul (malo kasnije): Brankica i zvanično objavio da prihvata rad sa "matorcima" 
On to saopštio mnogo pre, al' ti sinoć čuo. 
|
|
|
|
 |
|
Branko
|
Post subject: Posted: 03 Jul 2009, 12:22 |
| ModTeam |
 |
Joined: 13 Jan 2008, 15:07 Posts: 6328 Location: tu iza ćoška
|
Baš si Lukašenko. Slušajte samo "koga ja stavih za člana UO" 
_________________ Ars longa, vita brevis
|
|
|
|
 |
|
Upravnik
|
Post subject: Posted: 03 Jul 2009, 12:32 |
| Site Admin |
 |
|
Normalno.
Ako sam već Lukašenko, onda da se ponašam u njegovom stilu. 
|
|
|
|
 |
|
*frajla*
|
Post subject: Posted: 03 Jul 2009, 13:04 |
| ModTeam |
 |
|
Čekaj, čekaj... " Ja ne želim da se namećem", ali ne mogu a da ne pitam o kakvim je to kardiovaskularnim temama sinoć bilo reči?! Nije valjda da sam propustila taj deo?!?
Pih... I ja odem kada je najzanimljivije...
...ali, da sam ostala - ne bih garantovala za svoje postupke... 
_________________ "Najveći čovek uvek ostaje dete."
Gete
|
|
|
|
 |
|
Bibliotekar
|
Post subject: Posted: 03 Jul 2009, 13:27 |
| Site Admin |
 |
|
Quote: Ako sam već Lukašenko, onda da se ponašam u njegovom stilu.
Izvinite, ali g. Lukašenko se NIKADA nije tako eklatantno antidemokratično ponašao! Jedini donekle sličan primer nalazi se u Starom zavetu (Knjiga I o Kraljevima, poglavlje prvo, stih 35.) gde kralj David kaže: „I JA ga postavih da bude vladar nad Izraelićanima i Judejima”.
Kad bolje razmislim, oduvek si bio nekako rojalistički totalitarno orijentisan... 
_________________ Acriter et Fideliter!
|
|
|
|
 |
|
Upravnik
|
Post subject: Posted: 03 Jul 2009, 13:43 |
| Site Admin |
 |
|
MI, po božijoj volji, vaš Upravnik, SPROVODILI SMO uvek demokratiju na način kako je to NAMA odgovaralo. 
|
|
|
|
 |
|
Bibliotekar
|
Post subject: Posted: 03 Jul 2009, 13:53 |
| Site Admin |
 |
|
Pobrkali ste malčice Invokativ, česnejši... On, naime treba da glasi: „Mi, po MILOSTI Božijoj i VOLJI NARODNOJ... itd.
Eh, a još kažu da je blaženopočivši car Franjo bio despot-totalitarac. U poređenju sa Vama bio je mala maca... 
|
|
|
|
 |
|
ANTOANETA
|
Post subject: Posted: 03 Jul 2009, 16:13 |
|
Sinoc mi je atmosfera u klubu bila izuzetno dobra, pozitivna, puna energije. Nije mi jasno odakle ovoliko cinizma na ovoj strani, cak u nekim tekstovima izbija i podrugljivost. Nije to u nasem stilu, nikom to nije pomoglo. Nemojmo stvarati atmosferu, da ko drukcije misli mora da bude izvrgnut ruglu i podsmehu. Bezpotrebno.
Na kraju krajeva, na neki nacin ucestvujem u radu pozorista oko 20 god., nikad nisam bila sretnija nego kad me Basaric pozvao da pripremim dvojezican program za dodelu novogodisnjih paketa.
Jednoumlje je opasno, zamka je to i za najpametnije i za najtalentovanije i za najpozrtvovanije.
Izvinite, sinoc sam brzo otisla, te koristim priliku da cestitam reizbor Upravniku Nebojsi Basaricu, Mirjani Savin i Slobodanu Bordjoskom, kao i izbor novih clanova UO , Aleksandru Djordjevicu i Miselu Ciricu.
Zajedno smo jaci.  a ne 
|
|
|
|
 |
|
Bibliotekar
|
Post subject: Posted: 03 Jul 2009, 16:58 |
| Site Admin |
 |
|
BESPOTREBNO (u prefiksu bez- z se uvek prilagođava sledećem suglasniku, ili se pak sa njim stapa - npr. beskamatni, beščašće, besadržajan, itd.) se uznemiravate nepostojećim entitetima, česnejša. Ovde, u ovom tematskom nizu, od cinizma nema ni „C”.
Ima samo malo ironije, i to od one finije, napredno-konstruktivne vrste.
A što se pak višeumlja (da ne kažem poliumlja) i naglašenog propagiranja istog tiče, reći ću - anegdotski - samo toliko da se ono u psihijatriji tretira kao bolesno stanje svesti.
Ne opterećujte se stoga imaginarnostima. Uveravam Vas - one realno ne postoje. 
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum
|
|