It is currently 27 Dec 2009, 00:55

All times are UTC + 2 hours

Welcome
Dragi posetioče, čitanje foruma je svima dostupno, ali da bi ste pisali, morate se učlaniti.

Page 2 of 2 [ 22 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 30 Mar 2009, 13:59 
Site Admin

Naravno, g. Moćni - u pravu ste. :D

Naravno da fabrički insignirana naznaka o ceni nekog artikla nema blage veze sa političko-filozofskim pojmom demokratije.

Problem je jedino u tome što naš dragi g. Upravnik kada ne želi da da direktan odgovor počne da skreće temu na efemeralije. A najbolji način da mu parirate jeste da mu navedete instancu koja mu njegov konstruktiv direktno ruši. :)

Jedini je problem što onda diskusija ode u sasvim drugom smeru.

Quote:
Lepo rekoh da nisam pobornik demokratije. Ajde Bibli, pošt se u sve razumeš, prosvetli me.

Oh, stvarno? E, baš mi je milo! Pratite samo naš tematski niz „Politika”, pa će Vam sve biti jasno.

Inače ne vidim da je neko istavio svoje impresije glede jučerašnjeg teatarskog pledoajea g. Ruškuca. Šta kažete na moj predlog da probijete led, g. Upravniče? :)

Post subject:
PostPosted: 14 Apr 2009, 22:55 
Site Admin

Danas sam telefonski pozvan iz SAV da mi se predoči mogućnost da budemo diskvalifikovani iz daljeg takmičenja (naravno ukoliko se plasiramo), jer ''stižu informacije sa terena'' da su ''neka pozorišta'' reagovala na to da u glumačkoj ekipi imamo jednog profesionalnog glumca.
Posle kraćeg razgovora gde je suprotnoj strani predočeno da i mi znamo odakle ''vetar duva'', te da smo tu temu već raspravljali na Odboru i da niko tada nije imao ni jednu primedbu, rečeno mi je da za sledeći sastanak Odbora za scensku delatnost budemo spremni da se i ta tema otvori. Rekoh na to da pozive za sastanak Odbora dobijemo na vreme kako bi smo mogli oformiti delegaciju koja će na taj sastanak doći. Suprotna strana bi iznenađena terminom ''delegacija'', ali odmah objasnih da će delegaciju sačinjavati Predrag, kao član, ja kao pozvani i naš advokat. Onda je nastao tajac... U tom trenutku dodadoh i to da se ovaj put neće desiti da, kao pre dve godine, ''stvar'' ostavimo na pola puta. Ovaj put ćemo zeca isterati iz šume. I, nadam se, odstreliti ga.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15 Apr 2009, 00:40 
ModTeam

A posle toga.... Naravno, paprikaš.

I, još naravnije - žuuurka. :oPoP

Post subject:
PostPosted: 15 Apr 2009, 08:22 

žurka, nego šta, bez obzira na ishod sastanka i učinak naše "delegacije"..."...ima da buja!" :partytonight

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15 Apr 2009, 08:45 
Site Admin

A tome će biti zaslužan NAŠ advokat. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15 Apr 2009, 14:22 

Upravniče, nemoj zaboraviti našeg Popovića a bogami, ni sbe 8) Sve u svemu, dobra ste "ekipa" :lawandorder

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15 Apr 2009, 17:26 
Site Admin

Quote:
A posle toga.... Naravno, paprikaš.

A kuva nam ga mestro Ungureanu Liberteanu! :lol:

Page 2 of 2 [ 22 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 2 hours